Asiakkailta

Asiakaspalautteet ovat työn suola ja sokeri.

Soitin Tiinalle ja kysyin, voiko hän auttaa?! ”Halusin Tiinan rentouttavaan vyöhyketerapiaan”. Olin eronnut, tärisin kauttaaltaani, olin liidunvalkoinen ja peloissani. Lääkärit tekivät tutkimuksia – mitään ei löytynyt ja etsivät syytä, määräsivät mielialalääkkeitä. En ottanut, halusin että aivoni pelittävät. Lasten äitinä, halusin voida hyvin, enkä olla turrutettu lääkenarkomaani – ajattelivat, että minulla on aivokasvain. Tiina sanoi, että ei tiedä mistään aivokasvaimesta mitään, mutta stressitasot ovat huipussa. Hoidetaanpa sinun kehosi tasapainoon. Tiina hoiti kokonaisvaltaisesti, niin, että tärinät loppuivat, sain kiinni jälleen elämän ilosta ja sain kehoni kokonaisvaltaiseen tasapainoon. Sairasloman päättyessä, pääsin palaamaan takaisin töihin.

Veera, asiakaspalvelija

Palautteet

Soitin Tiinalle ja kysyin, hoitaako viherkaihia. Tiina sanoi, ettei ole aiempaa kokemusta, mutta katsotaan, mitä saadaan aikaan.

Silmissä alkoi aika nopeastikin tuntua siltä, että näen paremmin ja varasin ajan silmälääkärille, hän sanoi samaa, näkö oli muuttunut paremmaksi. Vyöhyketerapialla & solumineraaleilla. Suruja ja murheita on tähän ikään mennessä ehtinyt kertyä, sain rentoutua viltin alla lämpösessä, kun Tiina keskittyi puhdistamaan kerääntyneitä murheitani sekä virusten raskasmetallien sekä kuona-aineiden täyttämää maksaa –  minusta ulos. Kun pitkään kestäneet ahdistukset, myrkyt –  alkoivat hävitä kehostani, aloin voimaan paremmin, olin pirteämpi ja energisempi. Leikkauspäivänä mitään ei onnekseni tarvinnut leikata! Vyöhyketerapia ja solumineraalit auttoivat.

Eila – eläkeläinen.

Tärisin kauttaaltani – Lääkärit epäilivät aivokasvainta. Halusin Tiinan rentouttavaan vyöhyketerapiaan, rauhoituin viltin alla ja tilassa, jossa sain puhua suuni puhtaaksi, minua kuunneltiin, minusta välitettiin. Valtava stressi oli vallannut koko kehoni ja rauhoittavat hoidot pelastivat minut romahtamiselta, olin jo aika syvissä vesissä. Viikko viikolta, uskalsin olla varmempi, eheämpi, uskalsin jopa ihan hiukan hymyillä ja luontaishoitaja kannusti – kyllä sinä tästä selviät, se on vain stressi, jonka sinä selätät! Muutama kuukausi siinä taisi vierähtää – pääsin palaamaan takaisin töihin, olen kiitollinen vyöhyketerapiasta. Toivon, ettei Tiina koskaan lopeta, sillä hän on auttanut myös lapsiani, molluskoissa iholla, aggressioissa sekä ystäväni koiraa, joka loukkasi itsensä ja vain itki.

Veeruska – asiakaspalvelija.

Olen maatilalla töissä ja kun sain kuulla, että minulla on välilevyn pullistuma, soitin Tiinalle, kun hän on ennenkin hoitanut selkäkipujani. Stressi pukkasi päälle kun elämääni oli tulossa suuria muutoksia. Tiina venytti ja vanutti – hieroi jalkoja, sääriä, korvia, selkää ja minun tehtävä oli liikuttaa jalkoja sen verran kun pystyin. Liikeradat alkoivat hiljalleen aueta, sain tiedon, että leikkaus on mahdollisesti edessä. Sanoin että kattellaas nyt rauhassa. Jokunen viikko vierähti ja pääsin takaisin maataloustöihin. Olen aina saanut hyvän avun Luontaishoitolasta.

Kalle – joka paikan hanslankari.

Jäin sairaseläkkeelle, vaikean masennuksen vuoksi – soitin ja pyysin Tiinalta apua. Lääkäriltä sain mielialalääkkeet ja koin niiden masentavan minua, vievän elämäniloni, tuoden väsymystä sekä olin välinpitämätön ympäristölle. Luontaishoidossa sain rentoutua, purkaa murheet ulos, minua kuunneltiin ja minusta välitettiin, halusin voida hyvin ja olla energinen, matkustella vaimon kanssa sekä leikkiä lasten lasten kanssa – nyt se tuntui ihan mahdottomalta ajatukselta, tuntui että olen joku zombi! Halusin olla se sama iskä ja pappa, jota olin ollut – Luontaishoidossa tuntui välillä kipuja kun Tiina paineli pisteitä, välillä kutitti – pääsääntöisesti olo oli rentoutunut ja helpottunut, nukuin, taisin jopa kuorsata välillä. On mahtava tunne, kun voit luottaa ja olla rentoutunut. Kipeät ja kireät lihakset alkavat avautumaan – ihan hemmetin hyvä olo. Jokaisen hoitokerran jälkeen, eheydyin ja uusiuduin. Puolisen vuottakohan meillä meni, kun sain itseni lääkkeettömäksi, eroon niistä, jotka toi elämääni lisää murheita. Nyt jaksan jälleen leikkiä lastenlasten kanssa.

Isä & pappa – eläkeläinen.

Heräsin siihen että palelin, tärisin kuin horkassa ja puin villapusakkaa päälle. Tiinalta sain Regulaattia sisäisesti. Peltokortehaude & Regulaatti & Ruotsin tipat yhdessä – rauhoittivat kihelmöivää jalkaani. Ruusu selätettiin – luontaisella hoidolla. Useita kertoja tullut ruusu jalkaan, kun stressaan. Ohi meni ruusu – ilman ab-kuureja.

Hannu – koneistaja.

Heikki tuli eturauhasvaivan kanssa luokseni. Hänellä oli ollut hammassärkyä. Kysyin, monesko hammas oli takahampaista laskettuna. Sanoin, että siihen tulee eturauhasvaivojen ns. juuret. Kysyin polvikivut, vatsakivut, korvakivut yms.. Hammasta ei olisi tarvinnut välttämättä poistaa, sillä hammas paranee, kun syyllinen on saatu rauhoittumaan. Kokonaisuus – näkyy kehossamme. Syyllinen tuo oireita ja ne näkyy ja tuntuu – monessa eri kohdassa. Heikki jatkoi oireitaan, eturauhasen kanssa  – hoito puree vasta sitten, kun solut ovat saaneet riittävästi apuja. Avaan tukkeutuneita energioita, solut saavat ravintoaineita – voidakseen parantaa syyllisen.

Ota yhteyttä!

Luontaishoitola Misaelle

Työskennellessäni pidän hoitohuoneen rauhoitettuna tilana. En pidä puhelinta auki. Voit jättää viestin tai soittaa uudelleen. Kiitos!