Minä, Tiina Rajala olen VYÖHYKETERAPEUTTI – REFLEKSOLOGI, ENKELI- JA ENERGIAHOITAJA, ANTLILIZ-ANALYYSIEN TEKIJÄ, BEMER- HOITAJA, TEEN JÄSENKORJAUSTA, STRESSIHIERONTAA, KAUKOHOITOJA JA KIRJOITAN KIRJOJA.

TEEN KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA – KEHOLLE & MIELELLE

Luontaishoitola Misaelle on perustettu suurella sydämellä, sinulle – joka haluat voida paremmin ja mahdollisesti parantua oireista. Hoidan oireiden syyllisiä, jotta oireet voivat parantua. Minua kutsuaan noidaksi ja enkeliksi – teen työni ammattitaidolla ja suurella rakkaudella – ainoa päämääräni on, saada sinut voimaan hyvin, jotta sinäkin voisit elää elämäsi ilman ikäviä oireita ja sairauksia. Koskaan ei ole yhtä oiretta, koska oireen takana on aina, tunteet, virukset sekä raskasmetallit. Kun raskasmetallit ja virukset on puhdistettu kehostasi ja kehoon on tuotu positiivisuus – ajattelu, on mahdollista parantua. Luontaishoitola Misaelle on perustettu vuonna 2014, tavoitteena on auttaa ihmisiä parantumaan ja saavuttamaan tavoitteensa = terve ja onnellinen keho.

Vauvojen hoitamisessa on usein kysymys, kivuista, vanhempien jännityksistä, solisluunpää ei ole kuopassa, syntymiseen liittyvät pelot jne..

Kipu selässä, syyllinen saattaa olla sydän, stressi, väärä ruokavalio. Merkit näkyvät aina kehossamme. Korvista näkyy oireidemme syylliset, mm. MS-taudin tai aivokasvaimen viestit näkyvät korvissa. Lääkärit mieluusti leikkaavat korvannipukoita, kun merkki on siinä niin kauan, kun on oirekin. Lääketiede ei tiedä kehojemme viestejä, älä koskaan anna leikata yhtäkään näppyä, ennen kuin luontaishoitaja on sen nähnyt.

Tiesitkö, että kasvoista näkee puuttuvat solujen mineraalit ja kun mineraaleja puuttuu – ihminen sairastuu ja pysyy sairaana. Esim. Alzheimer näkyy kasvoista vuosia ennen, kun saa diagnoosin.

Olen Tiina Rajala – luonnonmukaisuuden puolestapuhuja ja kahden pojan äiti

 • Kaikki sai alkunsa – kun vuosikaudet kuljin lääkäreiden vastaanotolla, vatsakipujen vuoksi. Lopulta, gynekologi löysi endometrioosit. Tein lopputyöni endometrioosista ja niiden löytöjen perusteella – ei ole endometrioosit minua, sen koommin vaivanneet, luontaiset auttoivat.
 • Minulle läheinen – söi paljon lääkkeitä, olin 6-7 vuoden ikäinen, kun sanoin, kuolet noihin lääkkeisiin. Käskin häntä syömään nokkosia, niitä oli ojan pientareet täynnä, omenoita, olihan pihalla kaksi omenapuuta, marjoja. Hän kuoli, n. kaksikymmentä vuotta myöhemmin – syöpä oli levinnyt joka puolella.
 • Tuosta pikkutytöstä on kasvanut aikuinen nainen – ymmärrän solujemme elintärkeyden ja ohjeistan ihmisiä, myös ymmärtämään solujaan!
 • Olen parantanut itseltäni: Kivuliaat kuukautiset, endometrioosit eivät ole uusiutuneet, kilpirauhasen vajaatoiminnan, pms-oireet, lievän sydäninfarktin, ärhäkän ihosyövän, järkyttävät pää- ja silmäsäryt sekä luustosäryt. Kaikki oireet hoitanut vain ja ainoastaan luonnonmukaisilla tuotteilla.
 • Koviin pää- ja silmäsrkyihin ajattelin näin: kivut ovat kuin ruusu, kova jyskytys, terävä, viiltävä, repivä – punaisuus hehkuu sisäpuolella. Etsin tietoa, mistä johtuvat ruusun oireet ja löysin L-lysiinin. Ostin L-lysiiniä ja siihen loppuivat järkyttävät päänkivut sekä luustosäryt.

 Haluan nähdä luonnon monipuolisuuden – ravinnon & luontaishoitojen merkityksen terveydenhoidossa – kenekään ei tarvitse olla sairas, me voimme kaikki olla terveitä – ensin vain pitää ymmärtää kokonaisuus.

 • Minulta poistettiin ryttyinen & kutiava luomi, musta, joka kasvoi ja muuttui – ärhäkkä ihosyöpä – puolitoista kuukautta kuljin usvassa. Olisin voinut nukkua koko päivän ja raapia ihoni karrelle – jaksoin töissä, kun minulla oli, kolminkertainen annos: hedelmämarjasmoothieita, viherjauheita, C- ja D-vitamiinia, sinkkiä.. Mietin, että mitä olin sanonut asiakkailleni – jotka olivat samanlaisessa kunnossa. Siitä se ajatus sitten lähti – luontaiskauppaan. Sytostaattihoidot – en suostu siihen, että solujani tuhotaan – olen sitä mieltä, että SOLUJA PITÄÄ VAHVISTAA – siten paranee ja niin myös kävi. Ei lähtenyt hiukset, eikä kynnet, olin koko ajan töissä – päivä ja iltaduunissa, kehoni piristyi todella nopeasti ja jaksoin taas herätä aamuisin keittämään aamukahvit, olla töissä tauoilla hereillä – selvisin hengissä ja voin hyvin.
 • Oman koirani sain autettua mm. kahdelta myrkytykseltä hengissä – tietenkin luontaistuotteilla. Koiramme makasi kolme päivää liikahtamatta, neljäntenä päivänä alkoi tapahtua pientä liikehdintää.. sain koirani terveeksi ja oltiin jo pienellä lenkillä, voinnin mukaan sekä anturin repeämä, sen hoidin parissa päivässä (lääkäri sanoi, että menee viikkoja parantuessa).

Sairaus kertoo aina – kehoon on päässyt ulkopuoliset hyökkääjät ja solumme ovat pulassa. Vahvistamalla soluja – saavutetaan menetetty terveys takaisin!

Olen opiskellut, auttaakseni sinua – olen onnellinen, kun voin auttaa – yksi unelmistani on silloin aina toteutunut.

Esim. kilpirauhasen syyllinen on virus. Eläinperäinen lääke ruokkii virusta, ihminen pysyy sairaana. Mutta, kun virus poistetaan – kilpirauhasen on mahdollista parantua, kun solut saavat ravintoaineita. Kilpirauhasta ei tarvitse tietenkään poistaa, eikä koskaan ikinä pidäkään, kun kilpirauhasta tarvitaan koko kehon hormonitaspainon hoitamisessa. Kun kilpirauhasen poistaa, virus vain vaihtaa paikkaa ja saa seuraavan oireen!

Kirjoitan ruokavalio-ohjeita – terveyden saavuttamiseksi ja ylläpitoon.

Hoitopuolen lisäksi – rakastan leipomista ja ruoanlaittoa, kokkailen milloin mitäkin ja etsin reseptejä, joita tuunaan mieleisekseni – etenkin tultuani äidiksi, poikien harrastaessa urheilua – olen kiinnostunut ruokavalion monipuolisuudesta, luonnonmukaisuudesta, terveydellisyydestä, lisäravinteiden tärkeydestä sekä luontaishoidoista, kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Luontoa tuhotaan isolla kädellä – haluan ja toivon,  että sinäkin haluat, jälkipolvilla olisi luonto ja lääkkeetön vesistö – me voimme yhdessä turvata, edes osin – puhtaamman luonnon seuraaville sukupolville, huolehtimalla terveydestämme – luonnonmukaisesti.

Teen lähes päivittäin itselleni vyöhyketerapiaa, nautin ihanista smoothieista, otan solumineraalit,  joogaan, saatan käydä aamulenkillä, päiväni lähtee käyntiin – ihanan mukavasti. Nukun n. 5h yössä, mutta ne ajat kun nukun, olen syvässä unessa ja herään pirteänä.

Luonnonmukainen ruokavalio on muuttanut elämääni hyväksi, terveeksi ja mielenkiintoiseksi, ulospääsyn sairauksista. Terveys on paljon mukavampi hoidettava ja antaa erilaisia mahdollisuuksia – kehitys voi jatkua, niin pitkälle, kun vain haluaa… jaksaa töissä, on harvemmin kipeänä, energiaa riittää koko päivälle, saavuttaa tavoitteita, matkustelee, jaksaa viettää aikaa ystävien kanssa..

Kaikilla on oikeus parantua ja haluan erittäin mielelläni, auttaa myös sinua – sinun tavoitteissasi.

 • Sairaus, vaikka se olisi hallinnut elämää useita vuosikymmeniä – on mahdollista parantua sairaudestaan, kokonaan.

Olen vuodesta 2010, auttanut upeita, ihania ihmisiä voimaan paremmin – on ollut haasteita, traumoja, kipuja, masentuneita, sairastuneita… kehoomme mahtuu – paljon jännitteitä ja häiriöitä, joita hoidetaan kokonaisvaltaisesti, solutasolta asti – sinä saat kaiken mahdollisen avun, lempeästi & saat nauttia olostasi lämpöisesti – viltin alla, kun minä teen vyöhyketerapiaa ja tai energiahoitoa.

Hoitanut mm.

 • Tehtiin ohitusleikkaus, vasen puoli ei liikkunut leikkauksen jälkeen. Tein kolme hoitokertaa, vasemmasta kädestä lähti verihyytymä liikkeelle, joka aiheuttaa halvaantumisen. Ei halvaantunut ja puhe palasi, jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
 • Teen aika paljon traumahoitoja, se on minun vahva lenkki – vyöhyketerapialla & enkeli- ja energiahoidolla, menee apu perille ja on mahdollistanut tasapainon ja rauhan.
 • Kaihia ei tarvinnut leikata, se parantui vyöhyketerapialla & solumineraaleilla.

Rakastan työtäni terapeuttina. Voin auttaa, vaikka oltaisiin keskellä merta, ilman lääkkeitä. Näinkin kävi – oltiin katamaraanilla etelän auringon alla, kun nuorelle pojalle tuli huono olo – n.15min. ja paha olo oli tiessään. Hän sai nauttia matkasta – nuoruuden innolla. Paha olo ei uusiutunut. Matkamme aikana, todella moni voi huonosti. Nuoren pojan onneksi, tiesin, mitä pitää tehdä.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä – luontaiset hoidot ja ruokavalio voivat auttaa sinuakin.

LAPSUUS. Asuttiin Oulussa, kun jouduin kokemaan äidin kuoleman, olin 2v.9kk:tta. Poliisit veivät lastenkotiin ja sieltä sain ilot ja raumat. Ruoka vietiin nenän edestä, Tiinalla ei ole tänäänkään nälkä. Opin siihen, että minun ei ole nälkä.

Lastenkodissa työskenteli n. 30-vuotias mies, hän vei minut keittöön ja sain valita jääkaapista mitä halusin – hän oli enkelini, joka puplusti minua tuolta naiselta. Puoli vuotta kului lastenkodissa, isäni istui linnassa, hän tappoi sen, joka tappoi äitini. Sain kasvattivanhemmat ja uuden kodin eteläsuomesta.

AIKUISUUS. Olin kodissa, jossa sain todella hyvää ruokaa ja aloin haluta sitä itsellenikin.. Palaneet perunat ja klönttikastikkeet alkoivat muuttua samettisen pehmeiksi, ihaniin makunautintoihin, keittiössä tuoksuikin mitä mahtavimmin. Kun suvussa on kokkeja, kaiketi se jotain puskee omaankin intohimoon. Minulla soi puhelin ja siellä oli kokkauskirjojen myyjä. Kirjasarja tuntui silloin, hävyttömän kallilta, mutta ostin ne ja olen niitä käyttänyt erittäin ahkerasti. Nuorena haaveilin sairaanhoitajan ammatista, armeijasta sekä poliisikoulusta, jossa opiskelisin huumepoliisikis ja kouluttaisin rinnalleni koiran, toisin kävi – autan vain hieman eri tavalla, sillä auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, sitä teen nytkin, kokonaisvaltaisesti, oireiden juurisyitä selvittäen – oireilla on aina syylliset. Ensi pitää ymmärtää syylliset, jotta oireet voivat parantua.

ELÄMÄNI. Olen elänyt ilman sairaslomaa ja särkylääkkeitä – sen jälkeen kun olen oppinut koko kehon kokonaisvaltaisen hoitomuodon, jo vuodesta 2010 – ihania ja mahtavia vuosia, terveys kun on kaikista tärkeintä!

Terveyttäni pidän yllä mm. vyöhyketerapialla, bemerillä sekä positiivisella asenteella. Aamut alkavat kundaliinijoogalla ja harrastan mielelläni jousiammuntaa ja zumbaa.

Kaikella on tarkoitus, sillä haukottelin metallitöissä ja mietin – tässäkö elämäni on, teenkö tätä samaa duunia eläkeikään asti.. – sitten alkoi tapahtua! Pyörivä porakone, hanskat käsissä, kädet pyörivässä koneessa mukana..Huusin apua, mutta kukaan ei kuullut minua, metelin keskellä. Repäisin käteni irti. Kädet olivat täynnä poranterän aiheuttamia viiltoja. Ajoin 20 minuutin ajomatkan lääkärin vastanotolle. Selvisin säikähdyksellä, sillä vain oikean käden, oikeasta sormesta meni vähän luuta rikki, muut jäivät ns. koppuraksi. Lääkäri sanoi, että onneksenne teillä on yli liikkuvat nivelet, muutoin olisivat olleet sormet poikki. Käsikirurgi avasi etusormen johon oli kehittynyt rustoja yms. Fysioterapeutti katsoi liikkuvan välineen etusormelle liikeradan avuksi – oikean käden sormet olivat mieluusti koukussa ja kylmät – sain vuoden sairaslomaa – puolen vuoden kohdalla etsin tekemistä… Mikä minusta tulee isona?

KOULUTUS. Löysin vyöhyketerapiakoulutuksen Tampereelta. Viikonlopun koulutuksessa ollessamme – pyysin opettajaa tekemään jotain kädelleni, sitä kun särki aivan valtavasti – tunnin hoito ja mitä ihmettä?! Käsi ei särkenyt yhtään! Opettaja vain nyökytteli päätään ja sanoi – tämä on tämmöstä, hienoa hoitamista, ihan normaalia. Sain apuja lisää käteeni, koulutuksen aikana – kädessä tapahtui muutoksia, mm. liikerata lisääntyi, kivut hellittivät! Näin minusta tuli Refleksologinen vyöhyketerapeutti. Olen ylpeä ammatistani, se on tuonut niin paljon hyvää itselle, perheelle sekä asiakkaille – Luontokin kiittää, kun ei ole lääkejäämiä.

Omat mutkat ja mäet kokeneena – voin auttaa sinua, jotta sinun ei tarvitsisi kokea ja kulkea – koko matkaa etsien ja tiedustellen – joskus on vain ihanaa, hypätä kyytiin ja nauttia matkasta.

Olet lämpimästi tervetullut Luonnonmukaiseen, Kokonaisvaltaiseen Hyvinvointiin.

Ota yhteyttä!

Luontaishoitola Misaelle

Työskennellessäni pidän hoitohuoneen rauhoitettuna tilana. En pidä puhelinta auki. Voit jättää viestin tai soittaa uudelleen. Kiitos!