Minä, Tiina Rajala

Minä

VYÖHYKETERAPEUTTI, ENKELI- JA ENERGIAHOITAJA, ANTLILIZ-ANALYYSIEN TEKIJÄ, BEMER- HOITAJA, JÄSENKORJAUSTA OLEN KÄYNYT MUUTAMAN KURSSIN VERRAN & KIRJAILIJA, TIINA RAJALA

KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA – KEHOLLE & MIELELLE

ASIANTUNTIJA – LUONNONMUKAISESSA TERVEYDENHOIDOSSA

TERVETULOA – TULE MUKAANI, KOKONAISVALTAISEEN HYVINVOINTIIN

Olen Tiina Rajala – Refleksologi, kokonaisvaltainen luontaishoitaja, luonnonmukaisuuden puolestapuhuja ja kahden pojan äiti.

Kaikki sai alkunsa – kun vuosikaudet kuljin lääkäreiden vastaanotolla, vatsakipujen vuoksi. Lopulta, gynekologi löysi endometrioosit. Poistettiin, ihan vain uusiutuakseen myöhemmin. Tein lopputyöni endometrioosista ja niiden löytöjen perusteella – ei ole endometrioosit minua, sen koommin vaivanneet, luontaiset auttoivat. Minulle läheinen – söi paljon lääkkeitä, olin 6-7 vuoden ikäinen, kun sanoin, kuolet noihin lääkkeisiin. Käskin häntä syömään nokkosia, niitä oli ojan pientareet täynnä, omenoita, olihan pihalla kaksi omenapuuta, marjoja, metsissä ja siskonsa pihamaalla. Hän kuoli myöhemmin – syöpä oli levinnyt joka puolella. Minusta on tullut: omien solujemme puolustaja ja monen vuoden päästä, tuosta pikkutytöstä – ymmärrän solujemme elintärkeyden ja ohjeistan ihmisiä, myös ymmärtämään solujaan. Vyöhyketerapia tarjosikin loistavan argumentin, minun sydän kun on – luontaiselle puolelle kallellaan, elänyt lähes lääkkeetöntä elämää koko ikäni. Lääkkeitä olen ottanut vain sitten, kun on ollut kipuja (tuntuu että kohta lähte taju) ja jos olen joutunut leikkauspöydälle – silloinkin vain parina päivänä, muutama pilleri. Muutoin parantanut luonnonmukaisesti ja parantunutkin nopeasti.

Haluan nähdä luonnon monipuolisuuden voivan hyvin, ravinnon & luontaishoitojen merkityksen terveydenhoidossa – kenekään ei tarvitse olla sairas, me voimme kaikki olla terveitä – ensin vain pitää ymmärtää kokonaisuus.

Onko sinulla jokin sairaus, josta haluat parantua? Tavoitteeni on – pelastaa sairaat huonolta polulta – tälle terveelle polulle.

Olen opiskellut psykologiaa kansalaisopistossa, Medika Novassa Vyöhyketerapiaa, Solumineraaleja Helsingissä sekä Paula Heinosen terveyden tukipilarit. Opin tieni on ollut jatkuvaa, luen edelleen päivittäin.

Minulta poistettiin ryttyinen & kutiava luomi, musta, joka kasvoi ja muuttui – ärhäkkä ihosyöpä – puolitoista kuukautta kuljin usvassa. Olisin voinut nukkua koko päivän ja raapia ihoni karrelle – jaksoin töissä, kun minulla oli, kolminkertainen annos: hedelmämarjasmoothieita, viherjauheita, C- ja D-vitamiinia, sinkkiä.. Mietin, että mitä olin sanonut asiakkailleni – jotka olivat samanlaisessa kunnossa. Siitä se ajatus sitten lähti – luontaiskauppaan. Sytostaattihoidot – en suostu siihen, että solujani tuhotaan – olen sitä mieltä, että SOLUJA PITÄÄ VAHVISTAA – siten paranee ja niin myös kävi. Ei lähtenyt hiukset, eikä kynnet, olin koko ajan töissä – päivä ja iltaduunissa, kehoni piristyi todella nopeasti ja jaksoin taas herätä aamuisin keittämään aamukahvit, olla töissä tauoilla hereillä – selvisin hengissä ja voin hyvin.

Autan ihmisiä voimaan paremmin, myös eläimiä, oman koirani sain autettua mm. kahdelta myrkytykseltä hengissä – tietenkin luontaistuotteilla sekä anturin repeämä, sen hoidin parissa päivässä (lääkäri sanoi, että menee viikkoja parantuessa).

Sairaus kertoo aina – kehoon on päässyt ulkopuoliset hyökkääjät ja solumme ovat pulassa. Vahvistamalla soluja – saavutetaan menetetty terveys takaisin. Olen opiskellut, auttaakseni sinua ja olen perustanut yritykseni suurella sydämellä – olen onnellinen, kun voin auttaa – yksi unelmistani on toteutunut.

Esim. kilpirauhasen syyllinen on virus. Eläinperäinen lääke ruokkii virusta, ihminen pysyy sairaana. Mutta, kun virus poistetaan luonnonmukaisesti (Jumala loi marjat & hedelmät, sairauksien ennaltaehkäisyyn & -hoitoon), kilpirauhasen on mahdollista parantua, kun solut saavat ravintoaineita. Kilpirauhasta ei tarvitse tietenkään poistaa, ei siinä ole mitään vikaa.

Minun – kilpirauhasen vajaatoiminta, hoidin täysin luonnonmukaisesti.

PMS- oireet, hoidin täysin luonnonmukaisesti.

Lievä sydäninfarkti – hoidin täysin luonnonmukaisesti.

Edellämainitut oireet tulivat, jäykkäkouristerokotuksen jälkeen. Kirjoita itsellesi ylös, milloin olet ottanut rokotuksia ja mitä on tapahtunut vuosia siitä eteenpäin. Esim. Diabetes puhkeaa 3-4 vuotta rokotuksesta, tietävät asiaa tutkineet lääkärit.

Teen vyöhyketerapiaa, antliz-analyysejä, bemer-hoitoja, enkeli- ja energiahoitoja sekä kirjoitan ruokavalio-ohjeita – terveyden saavuttamiseksi ja ylläpitoon.

Kirja – Häijy Virus sairauksiemme takana – avaan erilaisia sairauksia, niiden syyllisiä sekä parantumiskeinoja, miten sairaasta tullaan terveeksi – mahdollisuuksia, niitä on, runsaasti. Kirjoitan myös pikkuoppaita: Sairastunut keho – virusten & raskasmetallien saastuttama – tie terveyteen luontaisten avulla – tällä hetkellä on oppaita jo ostettavissa ja sitä mukaa kun saan kirjoitettua – oppaita tulee lisää.

Hoitopuolen lisäksi – rakastan leipomista ja ruoanlaittoa, kokkailen milloin mitäkin ja etsin reseptejä, joita tuunaan mieleisekseni – etenkin tultuani äidiksi, poikien harrastaessa urheilua – olen kiinnostunut ruokavalion monipuolisuudesta, luonnonmukaisuudesta, terveydellisyydestä, lisäravinteiden tärkeydestä sekä luontaishoidoista kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Rakkaudesta Bemeriin – on tuonut terveyttä koko keholle kokonaisvaltaisesti ja vei mennessään niskahalvauskohtaukset, joita alkoi tulla vuosia myöhemmin – kaaduttuani laskettelureissulla, laudalla.

Luontoa tuhotaan isolla kädellä – haluan ja toivon,  että sinäkin haluat – jälkipolvilla olisi luonto ja lääkkeetön vesistö – me voimme yhdessä turvata, edes osin – puhtaamman luonnon seuraaville sukupolville, huolehtimalla terveydestämme – luonnonmukaisesti.

 • Luontaishoidoissa, myrkyt ajetaan ulos (virukset, raskasmetallit, kuona-aineet) Terveys ottaa oman paikkansa, vihdoinkin! Solut ovat odottaneet tätä hetkeä, että he saavat oman linnansa, kotinsa takaisin.

Näistäkin sairauksista voi parantua:

 • Adhd, add, asbergerin oireyhtymä
 • Migreeni
 • Masennus
 • Alzheimer
 • MS-tauti
 • Fibromyalgia
 • Psori
 • Vuotavan suolen oireyhtymä
 • Vaihdevuodet
 • Kilpirauhasen vajaa/liikatoiminta
 • PMS-oireet
 • jne.

Olen kokenut jos vaikka ja mitä – selättänyt jokaisen oireen ja sairaudet kehostani – luonnonmukaisesti. Teen lähes päivittäin itselleni vyöhyketerapiaa, nautin ihanista smoothieista, otan solumineraalit,  joogaan, saatan käydä aamulenkillä, päiväni lähtee käyntiin – ihanan mukavasti. Nukun n. 5h yössä, mutta ne ajat kun nukun, olen syvässä unessa ja herään pirteänä.

Olen ollut se, joka pyörii yöt sängyssä, välillä vieläkin, mutta jos herään – makaan hiljaa aloillani ja hengittelen kaikessa rauhassa, sisään & ulos, pyöritän polviani. Saatan miettiä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä – jaksan tehdä töitä koko päivän – koska, en stressaa että valvon, en stressaa yöunen määrää – nautin rauhasta, kehoni on joka tapauksessa levossa ja minä olen levossa, en vain nuku.

Luonnonmukainen ruokavalio on muuttanut elämääni hyväksi, terveeksi ja mielenkiintoiseksi, ulospääsyn sairauksista. Terveys on paljon mukavampi hoidettava ja antaa erilaisia mahdollisuuksia – kehitys voi jatkua, niin pitkälle, kun vain haluaa… jaksaa töissä, on harvemmin kipeänä, energiaa riittää koko päivälle, saavuttaa tavoitteita, matkustelee, jaksaa viettää aikaa ystävien kanssa..

Kaikilla on oikeus parantua ja haluan erittäin mielelläni, auttaa myös sinua – sinun tavoitteissasi.

 • Sairaus, vaikka se olisi hallinnut elämää useita vuosikymmeniä – on mahdollista parantua sairaudestaan, kokonaan.

Olen vuodesta 2010, auttanut upeita, ihania ihmisiä voimaan paremmin – on ollut haasteita, traumoja, kipuja, masentuneita, sairastuneita, kehoomme mahtuu – paljon jännitteitä ja häiriöitä, joita hoidetaan kokonaisvaltaisesti, solutasolta asti – sinä saat kaiken mahdollisen avun, lempeästi & saat nauttia olostasi – lämpöisen viltin alla.

 • Vakava masennus vei sairaseläkkeelle – hän parantui sairaudestaan
 • Masentuneet ovat parantuneet – elävät lääkkeetöntä elämää
 • Avioeroista on selvitty ja elämä jatkuu tasapainoisesti
 • Väkivallan uhrit – ovat saaneet enkeleiden suojasiivet ympärilleen ja löytäneet elämälleen uutta sisältöä
 • Unihäiriöiset – ovat alkaneet nukkumaan
 • Stressaantuneet – ovat jättäneet osan stressikuormaansa jo hoidon aikana
 • Oman polun löytäminen
 • Rikkonaisen parisuhteen eheyttäminen – eroa ei tullut vaan vanha rakkaus pysyi koossa
 • Läheisen menetys on nostanut pintaan suuria suruja – raskaskin aika on saatu hoidettua ja elämän on ollut mahdollista lähteä rullaamaan
 • Selkäkivut, välilevynpullistumat hoidettu. Selkään nousee, suolistonvyöhykkeet, sydämenvyöhykkeet sekä tunteet. Kun on vaikea tapahtuma tapahtunut, ihminen ei irrota siitä ikävästä tapahtumasta – on selkä kipeä. Naisilla menkka-aikana on selkäkipuja.
 • Rytmihäiriöt ovat viruksen aiheuttamia, oireet katoavat kun solut saavat ravintoa ja virus ajetaan tiehensä.
 • Vaihdevuodet, kaikki moska, jota koko ikä kehoon kerätty ruoka & tunteet = tulee ulos. Jos hikoilun estää synteettisesti – moskat jää sisälle – virukset ja raskasmetallit innostuvat – lisää ongelmia.
 • Tehtiin ohitusleikkaus, vasen puoli ei liikkunut leikkauksen jälkeen. Kolme hoitokertaa ja vasemmasta kädestä lähti verihyytymä liikkeelle, joka aiheuttaa halvaantumisen.
 • jne.

Teen aika paljon traumahoitoja, se on minun vahva lenkki – vyöhyketerapialla & enkeli- ja energiahoidolla.

Vyöhyketerapialla, jäsenkorjauksella, enkeli- ja energiahoidoilla, bemerillä sekä ruokavaliolla – on mahdollista saavuttaa terveys – autan mielelläni – sinä saat olla – oman elämäsi kunkku – siinä samalla, sinäkin voit suojella luontoa – käyttämällä terveydenhoidossasi, luonnonmukaisia tuotteita & hoitoja.

Rakastan työtäni terapeuttina. Voin auttaa, vaikka oltaisiin keskellä merta, ilman lääkkeitä. Näin kävi – oltiin katamaraanilla etelän auringon alla, kun nuorelle pojalle tuli huono olo – n.15min. ja paha olo oli tiessään. Hän sai nauttia matkasta – nuoruuden innolla. Paha olo ei uusiutunut. Matkamme aikana todella moni voi, todella huonosti. Nuoren pojan onneksi, tiesin, mitä pitää tehdä.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä – luontaiset hoidot ja ruokavalio voivat auttaa sinuakin.

LAPSUUS. Asuttiin Oulussa, kun jouduin kokemaan äidin kuoleman kolmivuotiaana, lastenkodin ja sieltä saadut traumat. Ruoka vietiin nenän edestä, jos et syö nyt, ei ole sitten nälkä sanottiin. Lastenkodissa työskenteli n. 30-vuotias mies, hän vei minut keittöön ja sain valita jääkaapista mitä halusin – hän oli enkelini. Puoli vuotta lastenkodissa, isäni istuessa linnassa, sain kasvattivanhemmat ja uuden kodin eteläsuomesta.

AIKUISUUS. Ex-anoppi teki ruokaa, se oli niin hyvää, että aloin opetella itsekin. Palaneet perunat ja klönttikastikkeet alkoivat muuttua samettisen pehmeiksi, ihaniin makunautintoihin, keittiössä tuoksuikin mitä mahtavimmin. Kun suvussa on kokkeja, kaiketi se jotain puskee omaankin intohimoon. Nuorena haaveilin sairaanhoitajan ammatista, armeijasta sekä poliisikoulusta, toisin kävi – autan vain hieman eri tavalla, sillä auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, sitä teen nytkin, kokonaisvaltaisesti, oireiden juurisyitä selvittäen.

ELÄMÄNI. Olen elänyt ilman sairaslomaa ja särkylääkkeitä – sen jälkeen kun olen oppinut koko kehon kokonaisvaltaisen hoitomuodon, jo vuodesta 2010 – ihanaa ja mahtavaa vuotta!

Omakohtaisia kokemuksia luonnonmukaisesta hoidosta

Terveyttäni pidän yllä mm. vyöhyketerapialla, positiivisella asenteella. Aamut alkavat kundaliinijoogalla, uinnilla sekä punttisalilla. Harrastuksiini kuuluvat: Poikien harrastuksessa mukana oleminen, jousiammunta, curling, kahvakuula, kuntosali, uinti, Airedalenterrierin kanssa lenkkeilyt, kutominen, kirjoittaminen, opiskelu.

Kaikella on tarkoitus, sillä haukottelin metallitöissä ja mietin – tässäkö elämäni on, teenkö tätä samaa duunia eläkeikään asti.. – sitten alkoi tapahtua. Pyörivä porakone, hanskat käsissä, kädet pyörivässä koneessa mukana..huusin apua, mutta kukaan ei kuullut siellä metelin keskellä, repäisin käteni irti. Selvisin säikähdyksellä, sillä vain oikean käden, oikeasta sormesta meni vähän luuta rikki, muut jäivät ns. koppuraksi. Lääkäri sanoi, että onneksenne teillä on yli liikkuvat nivelet, muutoin olisivat olleet sormet poikki. Työtapaturma käsille – oikean käden sormet olivat mieluusti koukussa ja kylmät – sain vuoden sairaslomaa – puolen vuoden kohdalla etsin tekemistä.

KOULUTUS. Löysin vyöhyketerapiakoulutuksen Tampereelta. Viikonlopun koulutuksessa ollessamme – pyysin opettajaa tekemään jotain kädelleni, sitä kun särki aivan valtavasti – tunnin hoito ja mitä ihmettä?! Käsi ei särkenyt yhtään! Opettaja vain nyökytteli päätään ja sanoi – tämä on tämmöstä, hienoa hoitamista, ihan normaalia. Sain apuja lisää käteeni, koulutuksen ollessa vielä kesken – kädessä tapahtui muutoksia, mm. liikerata lisääntyi, kivut hellittivät..! Näin minusta tuli Refleksologinen vyöhyketerapeutti. Olen ylpeä ammatistani, se on tuonut niin paljon hyvää itselle, perheelle sekä asiakkaille – Luontokin kiittää.

Omat mutkat ja mäet kokeneena – voin auttaa sinua, jotta sinun ei tarvitsisi kokea ja kulkea – koko matkaa etsien ja tiedustellen – joskus on vain ihanaa, hypätä kyytiin ja nauttia matkasta.

Olet lämpimästi tervetullut Luonnonmukaiseen, Kokonaisvaltaiseen Hyvinvointiin.

Ota yhteyttä!

Luontaishoitola Misaelle

Työskennellessäni pidän hoitohuoneen rauhoitettuna tilana. En pidä puhelinta auki. Voit jättää viestin tai soittaa uudelleen. Kiitos!