Minä, Tiina Rajala

Minä

VYÖHYKETERAPEUTTI – REFLEKSOLOGI, ENKELI- JA ENERGIAHOITAJA, ANTLILIZ-ANALYYSIEN TEKIJÄ, BEMER- HOITAJA, JÄSENKORJAUSTA, STRESSIHIERONTAA, KAUKOHOITOJA, KIRJAILIJA

KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA – KEHOLLE & MIELELLE

MITÄ ON VYÖHYKETERAPIA? Tehokasta & turvallista terveyden hoitamista, kokonaisvaltaisesti. Vyöhyketerapissa keho puhdistuu kuona-aineista sekä yhdellä hoidolla hoidetaan kehoa & mieltä = saadaan ihminen tasapainoon. Vauvojen hoitamisessa on usein kysymys, kivuista, vanhempien jännityksistä, solisluunpää ei ole kuopassa. Kipu selässä, syyllinen saattaa olla sydän. Merkit näkyvät aina kehossamme. Korvista näkyy oireidemme syylliset, mm. MS-taudin tai aivokasvaimen viestit näkyvät korvissa.

Kasvoista näkee puuttuvat solujen mineraalit ja kun mineraaleja puuttuu – ihminen sairastuu ja pysyy sairaana. Esim. Alzheimer näkyy kasvoissa vuosia ennen, kun se puhkeaa todellisuudeksi.

Olen Tiina Rajala – luonnonmukaisuuden puolestapuhuja ja kahden pojan äiti.

En hoida vain pelkkiä oireita, vaan oireiden juurisyitä. Näen pintaa syvemmälle – kipu on kuin kuivinut kukka, pengon juurakkoa, jotta saan selville, kuihtumisen aiheuttajat. Kun kuihtumisen aiheuttajat on poistettu – Oire on poistunut, kuten syyllinenkin!

  • Kaikki sai alkunsa – kun vuosikaudet kuljin lääkäreiden vastaanotolla, vatsakipujen vuoksi. Lopulta, gynekologi löysi endometrioosit. Tein lopputyöni endometrioosista ja niiden löytöjen perusteella – ei ole endometrioosit minua, sen koommin vaivanneet, luontaiset auttoivat.
  • Minulle läheinen – söi paljon lääkkeitä, olin 6-7 vuoden ikäinen, kun sanoin, kuolet noihin lääkkeisiin. Käskin häntä syömään nokkosia, niitä oli ojan pientareet täynnä, omenoita, olihan pihalla kaksi omenapuuta, marjoja. Hän kuoli, n. kaksikymmentä vuotta myöhemmin – syöpä oli levinnyt joka puolella.
  • Tuosta pikkutytöstä on kasvanut aikuinen nainen – ymmärrän solujemme elintärkeyden ja ohjeistan ihmisiä, myös ymmärtämään solujaan!

 

Haluan nähdä luonnon monipuolisuuden – voivan hyvin, ravinnon & luontaishoitojen merkityksen terveydenhoidossa – kenekään ei tarvitse olla sairas, me voimme kaikki olla terveitä – ensin vain pitää ymmärtää kokonaisuus.

  • Minulta poistettiin ryttyinen & kutiava luomi, musta, joka kasvoi ja muuttui – ärhäkkä ihosyöpä – puolitoista kuukautta kuljin usvassa. Olisin voinut nukkua koko päivän ja raapia ihoni karrelle – jaksoin töissä, kun minulla oli, kolminkertainen annos: hedelmämarjasmoothieita, viherjauheita, C- ja D-vitamiinia, sinkkiä.. Mietin, että mitä olin sanonut asiakkailleni – jotka olivat samanlaisessa kunnossa. Siitä se ajatus sitten lähti – luontaiskauppaan. Sytostaattihoidot – en suostu siihen, että solujani tuhotaan – olen sitä mieltä, että SOLUJA PITÄÄ VAHVISTAA – siten paranee ja niin myös kävi. Ei lähtenyt hiukset, eikä kynnet, olin koko ajan töissä – päivä ja iltaduunissa, kehoni piristyi todella nopeasti ja jaksoin taas herätä aamuisin keittämään aamukahvit, olla töissä tauoilla hereillä – selvisin hengissä ja voin hyvin.
  • Oman koirani sain autettua mm. kahdelta myrkytykseltä hengissä – tietenkin luontaistuotteilla sekä anturin repeämä, sen hoidin parissa päivässä (lääkäri sanoi, että menee viikkoja parantuessa).

Sairaus kertoo aina – kehoon on päässyt ulkopuoliset hyökkääjät ja solumme ovat pulassa. Vahvistamalla soluja – saavutetaan menetetty terveys takaisin.

Olen opiskellut, auttaakseni sinua ja olen perustanut yritykseni suurella sydämellä – olen onnellinen, kun voin auttaa – yksi unelmistani on toteutunut.

Esim. kilpirauhasen syyllinen on virus. Eläinperäinen lääke ruokkii virusta, ihminen pysyy sairaana. Mutta, kun virus poistetaan – kilpirauhasen on mahdollista parantua, kun solut saavat ravintoaineita. Kilpirauhasta ei tarvitse tietenkään poistaa, ei siinä ole mitään vikaa.

Kirjoitan ruokavalio-ohjeita – terveyden saavuttamiseksi ja ylläpitoon.

Hoitopuolen lisäksi – rakastan leipomista ja ruoanlaittoa, kokkailen milloin mitäkin ja etsin reseptejä, joita tuunaan mieleisekseni – etenkin tultuani äidiksi, poikien harrastaessa urheilua – olen kiinnostunut ruokavalion monipuolisuudesta, luonnonmukaisuudesta, terveydellisyydestä, lisäravinteiden tärkeydestä sekä luontaishoidoista, kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Luontoa tuhotaan isolla kädellä – haluan ja toivon,  että sinäkin haluat, jälkipolvilla olisi luonto ja lääkkeetön vesistö – me voimme yhdessä turvata, edes osin – puhtaamman luonnon seuraaville sukupolville, huolehtimalla terveydestämme – luonnonmukaisesti.

Teen lähes päivittäin itselleni vyöhyketerapiaa, nautin ihanista smoothieista, otan solumineraalit,  joogaan, saatan käydä aamulenkillä, päiväni lähtee käyntiin – ihanan mukavasti. Nukun n. 5h yössä, mutta ne ajat kun nukun, olen syvässä unessa ja herään pirteänä.

Luonnonmukainen ruokavalio on muuttanut elämääni hyväksi, terveeksi ja mielenkiintoiseksi, ulospääsyn sairauksista. Terveys on paljon mukavampi hoidettava ja antaa erilaisia mahdollisuuksia – kehitys voi jatkua, niin pitkälle, kun vain haluaa… jaksaa töissä, on harvemmin kipeänä, energiaa riittää koko päivälle, saavuttaa tavoitteita, matkustelee, jaksaa viettää aikaa ystävien kanssa..

Kaikilla on oikeus parantua ja haluan erittäin mielelläni, auttaa myös sinua – sinun tavoitteissasi.

  • Sairaus, vaikka se olisi hallinnut elämää useita vuosikymmeniä – on mahdollista parantua sairaudestaan, kokonaan.

Olen vuodesta 2010, auttanut upeita, ihania ihmisiä voimaan paremmin – on ollut haasteita, traumoja, kipuja, masentuneita, sairastuneita, kehoomme mahtuu – paljon jännitteitä ja häiriöitä, joita hoidetaan kokonaisvaltaisesti, solutasolta asti – sinä saat kaiken mahdollisen avun, lempeästi & saat nauttia olostasi lämpöisesti – viltin alla.

Hoitanut mm.

  • Tehtiin ohitusleikkaus, vasen puoli ei liikkunut leikkauksen jälkeen. Tein kolme hoitokertaa, vasemmasta kädestä lähti verihyytymä liikkeelle, joka aiheuttaa halvaantumisen. Ei halvaantunut ja puhe palasi, ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
  • Teen aika paljon traumahoitoja, se on minun vahva lenkki – vyöhyketerapialla & enkeli- ja energiahoidolla, menee apu perille ja on mahdollista saavuttaa tasapaino ja rauha
  • Kaihia ei tarvinnut leikata, se parantui vyöhyketerapialla & solumineraaleilla.

Rakastan työtäni terapeuttina. Voin auttaa, vaikka oltaisiin keskellä merta, ilman lääkkeitä. Näin kävi – oltiin katamaraanilla etelän auringon alla, kun nuorelle pojalle tuli huono olo – n.15min. ja paha olo oli tiessään. Hän sai nauttia matkasta – nuoruuden innolla. Paha olo ei uusiutunut. Matkamme aikana, todella moni voi huonosti. Nuoren pojan onneksi, tiesin, mitä pitää tehdä.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä – luontaiset hoidot ja ruokavalio voivat auttaa sinuakin.

LAPSUUS. Asuttiin Oulussa, kun jouduin kokemaan äidin kuoleman kolmivuotiaana, lastenkodin ja sieltä saadut traumat. Ruoka vietiin nenän edestä, jos et syö nyt, ei ole sitten nälkä sanottiin. Lastenkodissa työskenteli n. 30-vuotias mies, hän vei minut keittöön ja sain valita jääkaapista mitä halusin – hän oli enkelini. Puoli vuotta lastenkodissa, isäni istuessa linnassa, sain kasvattivanhemmat ja uuden kodin eteläsuomesta.

AIKUISUUS. Ex-anoppi teki ruokaa, se oli niin hyvää, että aloin opetella itsekin. Palaneet perunat ja klönttikastikkeet alkoivat muuttua samettisen pehmeiksi, ihaniin makunautintoihin, keittiössä tuoksuikin mitä mahtavimmin. Kun suvussa on kokkeja, kaiketi se jotain puskee omaankin intohimoon. Nuorena haaveilin sairaanhoitajan ammatista, armeijasta sekä poliisikoulusta, toisin kävi – autan vain hieman eri tavalla, sillä auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, sitä teen nytkin, kokonaisvaltaisesti, oireiden juurisyitä selvittäen.

ELÄMÄNI. Olen elänyt ilman sairaslomaa ja särkylääkkeitä – sen jälkeen kun olen oppinut koko kehon kokonaisvaltaisen hoitomuodon, jo vuodesta 2010 – ihania ja mahtavia vuosia, terveys kun on kaikista tärkeintä!

Terveyttäni pidän yllä mm. vyöhyketerapialla, bemerillä sekä positiivisella asenteella. Aamut alkavat kundaliinijoogalla ja harrastan mielelläni jousiammuntaa ja zumbaa.

Kaikella on tarkoitus, sillä haukottelin metallitöissä ja mietin – tässäkö elämäni on, teenkö tätä samaa duunia eläkeikään asti.. – sitten alkoi tapahtua. Pyörivä porakone, hanskat käsissä, kädet pyörivässä koneessa mukana..huusin apua, mutta kukaan ei kuullut siellä metelin keskellä, repäisin käteni irti. Selvisin säikähdyksellä, sillä vain oikean käden, oikeasta sormesta meni vähän luuta rikki, muut jäivät ns. koppuraksi. Lääkäri sanoi, että onneksenne teillä on yli liikkuvat nivelet, muutoin olisivat olleet sormet poikki. Työtapaturma käsille – oikean käden sormet olivat mieluusti koukussa ja kylmät – sain vuoden sairaslomaa – puolen vuoden kohdalla etsin tekemistä.

KOULUTUS. Löysin vyöhyketerapiakoulutuksen Tampereelta. Viikonlopun koulutuksessa ollessamme – pyysin opettajaa tekemään jotain kädelleni, sitä kun särki aivan valtavasti – tunnin hoito ja mitä ihmettä?! Käsi ei särkenyt yhtään! Opettaja vain nyökytteli päätään ja sanoi – tämä on tämmöstä, hienoa hoitamista, ihan normaalia. Sain apuja lisää käteeni, koulutuksen ollessa vielä kesken – kädessä tapahtui muutoksia, mm. liikerata lisääntyi, kivut hellittivät..! Näin minusta tuli Refleksologinen vyöhyketerapeutti. Olen ylpeä ammatistani, se on tuonut niin paljon hyvää itselle, perheelle sekä asiakkaille – Luontokin kiittää.

Omat mutkat ja mäet kokeneena – voin auttaa sinua, jotta sinun ei tarvitsisi kokea ja kulkea – koko matkaa etsien ja tiedustellen – joskus on vain ihanaa, hypätä kyytiin ja nauttia matkasta.

Olet lämpimästi tervetullut Luonnonmukaiseen, Kokonaisvaltaiseen Hyvinvointiin.

Ota yhteyttä!

Luontaishoitola Misaelle

Työskennellessäni pidän hoitohuoneen rauhoitettuna tilana. En pidä puhelinta auki. Voit jättää viestin tai soittaa uudelleen. Kiitos!