You are currently viewing Kun sinä et saa riittävästi happea – kuorsaat nukkuessa

Kun sinä et saa riittävästi happea – kuorsaat nukkuessa

Happitason nostolla – saatat päästä eroon kuorsaamisesta.

Happitason nostolla – saatat päästä eroon myös, uniapneasta sekä muistakin oireistasi.

Vuosien saatossa – meistä on tullut kuorsaajia, ravinnottomia ihmisiä. On valmisruokia, jotka ovat ravinnottomia ja joiden lisäaineiden määrä, on pitkä kuin nälkävuosi.Kehomme tukehtuu lisäaineisiin ja myrkytettyihin ruokiin. Meidän ruokia myrkytetään – pelloille levitetään kasvinsuojelumyrkkyjä, homeenestomyrkkyjä, hyönteismyrkkyjä jne. Sitten meidän ruoat käsitellään liiaksi ja ravinnot katoavat, eikä siinä vielä kaikki – ruokamme lilluteaan muovilaatioissa, valmismarinadissa, tölkeissä, suojakaasussa. Kaikki nuo sotkevat kehomme happipitoisuutta ja terveyttämme. Pelkästään tonnikalatölkin ostaminen – aiheuttaa masennusta, sillä se lisää elohopean määrää aivoissa. Käytä aina ASTAKSANTIINIA, kun syöt kalaruokia – kaloista kun saat elohopeaa ja ongelmia aivoille, joita ovat mm. – muistin heikkeneminen, vaikeuksia keskittyä, ärtyneisyyttä, raivokohtauksia, väsymystä, ahdistusta, aivosumua, vaikeuksia selviytyä normaalista arjesta.

Meillä on ollut historian aikana ihmisiä – jotka ovat eläneet terveinä, pitkän ja hyvän elämän. Monien vuosien ajan – hyvinvointivaltiossamme on enemmän sairaita kuin terveitä ihmisiä ja mitä enemmän meitä rokotetaan, sen enemmän on sairaita ja sen vähemmän meidän kehossamme on happea ja sen enemmän meillä on ongelmia. Uniapneasta on tulossa kansanvitsaus, siinä missä kuorsaamisestakin, syövästä sekä erinäisistä sairauksista, kiitos rokotteiden, lääkkeiden, valmisruokien, lisäaineiden, eläinperästen lisäravinteiden.

RASVA & SOKERI = YHDISTELMÄ, KADOTTAA TERVEYTESI JA HOIKAN UUMAN, AIHEUTTAA HAPEN PUUTETTA, NOSTAA INSULIINITASOA LIIKAA JA SAAT DIAGNOOSIN: DIABETES. Diabeetikko voi käyttää sokeria, mutta tuo yhdistelmä on huono. Jostain syystä Aspartaamia – joka on hermomyrkkyä, suositaan Diabetestä sairastaville sekä tavallisille pulliaisille – Aspartaamia ei saisi käyttää kukaan, koskaan.

Otitko rokotuksen? Otitko useita? Mitä enemmän kehoomme tungetaan rokotuksia – sen enemmän kehossamme on ongelmia! Otit rokotuksen ja sait syövän? Otit rokotuksen ja sait diagnoosin osteoporoosi, fibromyalgia, ms-tauti, kilpirauhasen vajaa/liikatoiminta, uniapnea, adhd, add, asbergerin oireyhtymä, masennus, dementia, alzheimer … Nimiä on roppakaupalla, lääketiede ei ymmärrä syyllisiä ja he määräävät oireille vain lääkkeitä. Saatat syödä täysin vääriä lääkkeitä, antibioottia, huumeita ja olet saattanut saada diagnoosin – parantumaton sairaus! Lääkkeet harvoin parantavat – etenkin jos sinussa on virus ja raskasmetalleja.

Voihan, tietämättömyydellä on korkea hinta. Saatat syödä lääkkeitä, joita sinun ei pitäisi! Saatat elää harhaluulossa, että sinulla on parantumaton sairaus, vaikka sairaudessasi on kysymys vain, hapettomasta kehosta, jossa vallanpitäjiä ovat raskasmetallit & virukset! Lääketiede ei halua edes nähdä, että olet sairastunut rokotuksen jälkeen. Rokotteet eivät sisällä Luomu spirulinaa Hawaijilta, eikä sisällä D-vitamiinia, eikä ternimaitoa eikä mitään meille hyvää. Siitä huolimatta – kehuvat että on vaaraton.

Otit rokotuksen – virukset & raskasmetallit pääsevät sisääsi kuin Troijan hevonen!

Otit rokotuksen:

1. Virukset leviävät sisäelimiin ja aiheuttavat erinäisiä sairauksia, lisääntyvät, jos suolistosi ei toimi. Jos sinulla on kehossasi liikaa ammoniakkia, kehossasi ei ole mahahappoja riittävästi ruokien pilkkomiseen ja ruoka alkaa mätänemään. Sinulla oireilevat sisäelimet, nivelet, hermosto, luusto, silmät, sisäelimesi surkastuvat, nukut huonosti, olet väsynyt jne.

Jos otit rokotuksen ja olet raskaana – PUHDISTAMALLA KEHOSI, PELASTAT LAPSESI. Virukset pääsevät istukan läpi ja tunkeutuvat vauvaan, vauva sairastelee erinäisillä oireilla jo pienestä pitäen – raskasmetallien & virusten vuoksi.

2. Elohopeaa joka aiheuttaa NEUROLOGISIA ongelmia. Saatat saada diagnoosin, adhd, add, asbergerin oireyhtymä, masennus, aivokalvontulehdus, aivokasvain, kaksisuuntainen mielialahäiriö, epilepsia, dementia, alzheimer jne. aivoihin liittyviä asioita. Lisää nimiä tulee tulevaisuudessa ja lääkkeitä sekä rokotuksia, jotka pitävät sairaat sairaina. Adhd, on mahdollista parantua. Asbergerin oireyhtymä, on mahdollista parantua. Masennus, on mahdollista parantua. Dementia ja alzheimer, on mahdollista parantua. Kaikesta on mahdollista parantua – pitää vain ajaa elohopeat ulos!

3. Alumiinia, joka aiheuttaa SYÖPÄÄ. Kun otit rokotuksen, päästit alumiinit sisälle, sitten vain aika tekee tehtävänsä – saatat saada syövän. Syöpä on krooninen sairaus – jota on täysin mahdollista hoiaa. Vahvalla immuunipuolustuksella vahvistettu kehosi kestää sairauden ja kun hoidat kehoasi luonnonmukaisesti – saattakin selvitä säikähdyksellä. Syöpää torjuvia tuotteita suosimalla, saatat selvitä niin, ettei koskaan pääsisi syöpä sinuun. Ajamalla ulos kehostasi alumiinin, luonnonmukaisesti – selviää yleensä voittajana. Syövästä on mahdollista parantua – pitää vain ajaa alumiinit ulos.

Rokotteet sisältävät VIRUKSIA, jotka aiheuttavat ison joukon, erinäisiä OIREITA, joita ovat mm. vapina, kivut, säryt, kolotukset, unettomuutta, huimausta, sekavuutta, ahdistusta, väsymystä, tinnitusta, kuumotusta, kutinaa, ihon värimuutoksia, turvotusta, sisäelinten kutistumista/laajentumista. Allergiaa – joka johtuu maksan häiriöstä. Maksa on se, joka ottaa vastaan kaiken! Kun syöt, juot, ajattelet negatiivisesti, stressaat – maksa prosessoi: ottaa vastaan & puhdistaa. Rokoteaineet ovat yleensä ihan liikaa maksalle ja saat allergisia oireita. Voit olla allerginen yhdelle tai useammalle tuotteelle. Saat intahistamiinia tms. LÄÄKKEET vain RASITTAVAT maksaa, entisestään ja olet allerginen koko elämäsi ajan – paitsi, jos alatkin syödä ANTIOKSIDANTTEJA, jotka työstävät sairaat terveiksi. Jätä ruokavaliosta pois mm. maito, jogurtit, hiiva, vehnä sekä rahka.

Olet saattanut saada diagnoosin, vuotavan suolen oireyhtymä. Virushan se siellä – on vienyt vatsahapposi! Älä ihan kokonaisuudessasi usko nimiin, mitä saat – ne ovat nimiä, itse syyllinen on: elohopea, alumiini tai virus – ne hyökkäävät lääkkeiden, ruoan tai stressaavan kehosi kimppuun. Saat oireita – jos menet lääkäriin saat jotain lääkkeitä ja pysyt yleensä sairaana lopun elämääsi. Koska, lääkkeet vain ruokkivat viruksia & raskasmetalleja. Kun olet syönyt lääkkeitä, saatat saada syövän – koska lääkkeissä on alumiinia. Rokotuksessa on alumiinia, ruokatuotteissa on alumiinia, tuotteet ovat suojakaasussa, saatamme hengittää syöpää aiheuttavia tuotteita.

TARINANI, kasvattiäitini söi lääkkeitä. Olin pikkutyttö silloin, 6- tai 7-vuoden iässä, kun sanoin hänelle, Kuolet noihin lääkkeisiin, etkö voisi käyttää mieluummin, luonnossa olevia tuotteita, kuten nokkosia ja omenoita. Meillä oli omenapuita ja nokkosia kasvoi ojanpientareella. Hän tekikin aina välillä, nokoosteetä ja joi yrttiteetä. Tästä sanomisestani kului, n. parikymmenta vuotta – kun ärhäkkä syöpä vei mennessään. Erikoislääkäri sanoi, koko keho on ihan täynnä synteettisiä aineita – ei ole enää mitään omaa.

SAMANKALTAISUUS PARANTAA – SAMANKALTAISUUDEN. Tuotteet, jotka eivät sovi meille – vievät terveytemme ja pitävät vain sairaana. Suosimalla luonnonmukaisia tuotteita, Jumalan luomasta puutarhasta – selätät oireet ja itse syyllinen katoaa.

PAHINTA MITÄ VOIMME ITSELLEMME TEHDÄ, LÄÄKKEIDEN JA ROKOTTEIDEN LISÄKSI OVAT: valmismarinadi, säilykkeet, savustetut & grillatut ruoat, einekset, punainen liha, alkoholi, tupakka, alumiinifoliossa olevat ruoat, alumiinifolioon käärityt ruoat, alumiinifolion alla muhivat ruoat, rypsiöljy, soija, antibiootti, natriumglutamaatti, aspartaami jne.

Lääkkeissä on alumiinia – suomen suositummassa närästyslääkkeessäkin. Poistat närästystä ja saatat saada sivuoireena – seuraavan murheen. Närästys pitäisi hoitaa aina, luonnonmukaisilla tuotteilla – närästyslääkkeet, eivät hoida syyllistä, kuten luonnonmukaiset tuotteet tekevät ja lisäksi lääkkeet vaurioittavat suolistoa ja poistavat suolistonukat. Kun syöt, pureskelet ruokaa, ruoka poukkoilee vatsaan, jossa suolistonukat lajittelevat ja toimivat erottelijoina – jos nukkaa ei ole, meillä on iso ongelma, sillä silloin, ruoka vain holahtaa vatsaan. Mahappoja tarvitaan, ruokien pilkkomiseen, mitä enemmän tulee ruokaa ja mitä vähemmän niitä on pureskellut – sen enemmän on vatsassa oireita. Entsyymit – Regulaatti on entsyymijuotavaa ja jos sinulla on vatsan kanssa ongelmia sekä terveyden, tällä tuotteella on parannettu mm. ruusu, koirani on syönyt kaksi kertaa myrkkyä, olen saanut tällä tuotteella pidettyä hänet hengissä! Eli, entsyymivalmistetta jotta ruokaa hajoaa. Jos käy niin, että mahahappoja on liian vähän – tiedossa on ongelmia! Ruoka-aineet eivät voi pilkkoutua, sinä olet stressaantunut, on huolia – Tuotteet jäävät mätänemään kehoosi, jotka ovat raskasmetallien & virusten ruokaa. Ammoniakki valtaa kehoasi! Laitat naamaasi maskin – hukutat aivosi ja koko kehon, ammoniakille! Aivot eivät saa happea! Mätänee, koko keho, kokonaisvaltaisesti! Sinulla on turvotusta, piereskelet, vatsakipuja, näppyjä naamassa, olet turvoksissa, laihdut silmissä, kilot eivä katoa jne. Haitalliset hapot, ovat vallanneet elimistösi ja vaikka kuinka laihdutat – et laihdu. Haitalliset hapot nousevat ruokatorveen ja saat polttoja – oireita ja niihin diagnoosin – refluksitauti. Ammoniakki – pystyy läpäisemään levitessään, ihan kaiken – vuotavan suolen oireyhtymä: Ammoniakki on syyllinen. Kun adrenaliinia tulee vain vähän, suolistossa alkaa tapahtua murheita! Jos stressaat (onneksemme meillä on luontaishoitajia, jotka osaavat rentouttaa stressaantuneita, ahdistuksia, pelkotiloja, negatiivisia tunteita – teen VYÖHYKETERAPIAA, autan stressaantuneita, traumoissa rypeviä, negatiivisesti ajattelevia, surun & murheen runtelemia, saamaan itsensä hyvinvoiviksi ja ymmärtämään oireiden syyllisiä 🙂 ) sinulla on todennäköisesti isojakin ongelmia kehossasi, sillä vatsahapot yleensä katoavat suolistosta – alat myös kuorsaamaan. Vatsahapot eivät voi sietää lääkkeitä, antibioottia, amfetamiinia, eineksiä, rypsiöljyssä pyöriteltyjä ranskalaisia jne. – pidät vain oireita yllä.

VAHVISTETAAN vatsahappoja, sillä ruoansulatus jos mikä, on maailman tärkeintä – terveyden hoidossamme:

1. Aamulla tyhjään vatsaan, pitää juoda sellerimehua, puoli litraa on hyvä määrä – se antaa buustia koko suolistolle! Pese sellerit, mehusta esim. sauvasekoitimella ja nauti heti – hapettuessaan, selleristä teho heikkenee. SELLERI ON SUPERTUOTE – joka sisältää mm. hivenaita & ravintoaineita – jotka helpottavat päivän aikana syötyjen sapuskojen imeytymistä & sulamista sekä helpottavat kaikkia vatsavaivoja. Sinulla oli, vuotava suoli ravinteiden jälkeen, sinulla ei pitäisi olla vuotavaa suolta. Itse suoli ei mitään vuoda – se nimi, jonka olet oireiseesi saanut – on vain muisto, jos olet toiminut oikein.

2. Korianteria, laita vesikannuun haluamasi määrä ja juot, korianteriveden, päivän aikana. Puhdistaa kehoa myrkyistä.

3. Valkosipulia & (tomaattia). Tomaattia jos halajat kyytipojaksi. Kun olimme perheeni kanssa, useita vuosia sitten – viruksen kourissa, tein reseptin: 8 tomaattia & 2 valkosipuinkynttä = tehosekoittimeen, kun koko komeus oli sileää, kaadoin kasariin. Annoin pulahtaa pari kertaa ja kaadoin mukiin = sopii mm. virusten, raskasmetallien, loisten, huonojen bakteerien häätöön. Parannuttiin viruksen kourista ihan hetkessä.

4. Persiljaa, voit syödä sellaisenaan tai laittaa kuten minä, sopan joukkoon sekä vesikannuun ja juoda päivän aikana, persiljavettä. Puhdistaa kehoa myrkyistä.

5. L-glutamiinia (jauhona). veden joukossa tämäkin ja poistaa kehostamme myrkkyjä.

6. Spirulina (Hawaijin), puhdistaa tehokkaasti koko kehoa. Monella alkaa vatsa pienentyä, kun raskasmetallit ja virukset saavat kyytiä, ammoniakin määrä vähenee ja terveys kun alkaa levittymään kehoosi pikkuhiljaan, alat voida aina vain paremmin ja paremmin. Minä – sain spirulinan & porkkanoiden avulla – kaksitehosilmälasit pois silmiltäni. Kokeile, jos sinuakin kiinnostaa – hyvä näkö, eivätkä silmäsi särje.

7. Timjami. Vesikannuun vettä ja timjamia joukkoon maun mukaan. Poistaa viruksia & raskasmetalleja tehokkaasti. Läpäisee aivoesteitä – auttaa myös neurologisissa ongelmissa.

Kun olin ala-asteella, opettaja puhui suolistonukasta ja siitä, kuinka vaarallista on, jos suolistonukkaa ei ole – kaikki holahtaa vatsaan – aiheuttaa isoja ongelmia. Suolinukat suojelevat vatsaamme sekä terveyttämmemiljardeilla hyvillä bakteereilla! Ei ole suolinukkaa, ei ole suojaajia! Stressi, lääkkeet – epäsopiva ruoka, liiallinen adrenaliini – vaurioittavat suolistonukkaa. Nyt me eletään siinä kohdassa, josta opettaja puhui. Lääkärit eivät ilmeisesti enään tiedä, suolistonukasta – koska, niistä ei ainakaan puhuta. Puhutaan vain nimistä – oireista ja lääkkeistä. Syyllisistä ei ole tietoa. Suolistonukkaa saat pidettyä, hyvällä ruokavaliolla, joita ovat mm. edellämainitut tuotteet sekä luomu banaani, omena, taateli, salaatit, piparminttu.

VÄLTÄ NÄITÄ TUOTTEITA: rypsiöljy, kananmunat, maitotuotteet, sokeriset jogurtit, aspartaami, maissi, soija, natriumglutamaatti (tätä on mausteissa ja lähes kaikissa valmisruuissa. Kun olen kosketuksissa tämän kanssa – takaraivo ja niska on ihan täynnä näppylöitä jotka kutiavat! Saan itseni kuntoon Regulaatilla. Voitelen Regulaattia iholle ja purskuttelen hetken aikaa suussa – imeytyy limakalvolta ja alkaa koko keho voida hyvin!), vältettäviä ovat myös: kala joka on viljelty – sisältävät loisia, antibioottia, kemikaaleja – vapaana uiva kala on vielä syöntikelpoista, MUTTA, mitä enemmän muovia, useita myrkkyjä, lääkejäämiä vesistössämme on, sen vähemmän voimme kaloja, metsäneläimiä, lintuja, kasviksia syödä – sairastumatta. Omalla toiminnoillamme vaikutamme – puhtaaseen maapalloomme. Viljat -aiheuttavat oireita ja pitkittävät sairauksista toipumista, erilaiset aromit – sisältää keinotekoisia aromeja/ sisältää luontaisia aromeja – hirveitä myrkkyjä suolistolle, verenkierrolle, aivoille, hermostolle, tuote, jossa on aspartaamia – saattaa aiheuttaa mm. aivoissa verenkiertohäiriöitä ja saatat saada jonkun kohtauksen. Sitruunahappo – vältä myös sitä, heraproteiini – tästä on puhuttu jo pitkään, epäterveellisyytensä vuoksi – jos sinulla on tulehduksia, olet vain altistunut maitotuotteelle, joilla ei ole parantavia ominaisuuksia, Ravintolisät – eläinperäiset tuotteet aiheuttavat kehollemme hallaa ja ruokkivat viruksia & raskasmetalleja – syöpä taasen kiittää ja kumartaa. Esim. Kilpirauhaslääke on eläinperäinen ja eläinperäiset lääkketkin ovat vain tuotteita, jotka aiheuttavat erinäisiä oireita ja ruokkivat vain raskasmetalleja ja viruksia – happamoittavat kehoa. Kalaöljy (sisältää elohopeaa ja jos urheilet, alat jäämään ennätyksistäsi, veto on poissa, jos olet koululainen, työssä käyvä – et jaksa keskittyä, voisit nukkua lähes koko päivän, kuljet aivosumussa, elimistä tehdyt lääkkeet ja vitamiinit, rauhasista tehdyt – nuo vievät vain terveytesi sekä L-karnitiini, samoin vie terveytesi.

Rauta – paljon on alettu puhumaan raudan saannista – ole tarkkana, sillä rauta ruokkii viruksia. Jos on raudasta puutetta: VÄLTÄ RAVINTOLISÄÄ – SUOSI: kurpitsaa, pinaattia, ohranorakasta, parsaa. Kun olimme Puolassa, katsomassa Speedwayta – ihmiset söivät siellä kurpitsansiemeniäWAU, siinä samalla hoitivat raudansaannin kohdilleen. Jos tekee mieli herkkuja – hedelmämarjasmoothiet ovat todella hyviä esim. papaijaa, mangoa, pinaattia, mustikkaa, hedelmiä, puhdistettua vettä. Voit myös testata: Luomu Banaania, vadelmaa, tyrniä, viherjauhetta, hedelmiä, marjoja, parsaa, puhdistettua vettä. Luovuus saa olla rajatonta – anna makunystyröiden nauttia erilaisista sekoituksista. Jumalan luoma puutarha on täynnä ihanuuksia – jotka sopivat sairauksien ennaltaehkäisyyn ja sairauksista parantumiseen.

VEDENPUHDISTIN – SAAT MINULTA TILATTUA: hoitohuone.misaelle@gmail.com VEDENPUHDISTIN ON SUPERMAHTAVA – sillä se puhdistaa kehoasi, joka on hapan. Vedenpuhdistin puhdistaa ja emäksisöi kehoasi. Hapan keho kun oireilee mm. vatsakipuja, pieriskelee, vatsa on turvoksissa, olet väsynyt, sinulla on sairauksia – sillä happamassa kehossa viihtyvät mm. virukset, alumiini, elohopea, loiset, huonot bakteerit. ihossa on näppyjä, iho on elottoman näköinen, raajasi ovat kipeät, arkuutta ihossa, nukut huonosti, sinulla on kolotuksia, särkyjä, etova olo, huimausta, tinnitusta, ammoniakkia suolistossa ja verenkierrosaa – ammoniakit ruokkivat viruksia, raskasmetalleja, loisia – sinä et laihdu vaikka yrität, sinulla on koviakin vatsakipuja., nivelet särkevät, uni on rauhatonta, kylmät kädet ja jalat.

Patruunan ylin osa, ottaa talteen orgaaniset aineet. Vesijohtovedessä saattaa olla 80 erilaista KEMIKAALIA!

Antibiootit, lääkejäämät, kemikaalit, muovit (jotka muuttavat hormoneitamme, e-pillerit) jäävät patruunaan.

Raskasmetallit, joita ovat mm. alumiini, kloori – jäävät patruunaan.

Mikromuovi on iso ongelma kuten lääkejäämätkin – jäävät nekin patruunaan.

SINÄ SAAT PUHDASTA VETTÄ – KUIN LÄHDEVETTÄ. IHANAN MAKUISTA, JOTA SAAVAT MYÖS ASIAKKAANI – TERVEYDENHOIDOSSA ON TÄRKEÄÄ, JUODA – PUHDASTA VETTÄ PÄIVITTÄIN.

VEDENPUHDISTIN – FIKSUJEN VALINTA.

Antibiootit – vaurioittavat hermoja, avaavat tien erinäisille oireille & sairauksille. Kuurin jälkeen, me luontaishoitajat, autamme niitä, jotka osaavat luoksemme hakeutua, voimaan paremmin. Myrkyt ulos ja hyvää sisään – lähtee jo vedenpuhdistimesta, koska kemikaalit, lääkejäämät, muovit vain lisäävät – erinäisiä oireita.

Elohopea sitä on kaikkialla ja jokainen, jolla on NEUROLOGISIA ongelmia, ovat altistuneet elohopealle, liikaa! Syöpä saa ravintoa elohopeasta, samoten virukset ja bakteerit. Jos sinulla on tulehduksia, kihelmöintiä, särkyjä jne. neurologisia ongelmia – olet vain altistunut elohopealla liikaa. Elohopeasta pääsee eroon vain luonnonmukaisilla tuotteilla – PUHDISTETAAN AIVOT ELOHOPEASTA.

Nyt kun olemme avanneet kehoamme rasittavia rokotuksia, ruoka-aineita, kraanaveden saastuneisuutta, altistuneet säteilylle, amalgaamipaikat – ymmärrämme miksi tulee kuorsattuahapettomuudella on syyllisiä ja oireensa.

KEHO PITÄÄ SAADA PUHTAAKSI, SINNE PITÄÄ SAADA HAPPEA – HAPEN PUUTE AIHEUTTAA KUORSAUSTA SEKÄ MYÖS UNIAPNEAA SEKÄ LUKUISIA OIREITA JA SAIRAUKSIA – JOITA KEHOSSAMME ON. HISTORISTA LÖYTYY IHMISIÄ, JOTKA POLTTIVAT TUPAKKAA – HE EIVÄT SAIRASTUNEET SYÖPÄÄN – HEIDÄN RUOKAVALIONSA SISÄLSIVÄT ANTIOKSIDANTTEJA SEKÄ HAPENPITOISUUTENSA OLIVAT KORKET – HE ELIVÄT TERVEINÄ, EIVÄTKÄ SAIRASTUNEET SYÖPÄÄN.

KUORSAAT? HAPPITASO ON LIIAN ALHAALLA

UNIAPNEA? HAPPITASO ON LIIAN ALHAALLA

ONKO SINULLA SYÖPÄ? KEHOSI HAPPITASO ON LIIAN ALHAINEN.

OLETKO USEIN KIPEÄ? HAPPITASOSI ON ALHAALLA

SYÖTKÖ LÄÄKKEITÄ? VIRUKET & RASKASMETALLIT VALTAAVAT KEHOASI, OMAT, ELINTÄRKEÄT SOLUT JÄÄVÄT JALKOIHIN – KEHOSI HAPPAMOITUU, HAPENPUUTE ALKAA VALLATA KEHOASI – KEHOSSASI SAATTAA OLLA JO PALJONKIN ERINÄISIÄ OIREITA.

RAVINTOLISÄT – VÄLTÄ KAIKKI ELÄINPERÄISET

HALUATKO PÄÄSTÄ EROON KUORSAAMISESTA?

HALUATKO PÄÄSTÄ EROON UNIAPNEASTA?

KIRJOITA MINULLE: hoitohuone.misaelle@gmail.com

1. OIREESI

2. KIRJOITAN SINULLE OHJEET.

3. HINTA 52€

4. KUN HALUAT TIETÄÄ SOLUJESI TILANTEEN – VARAAT VAIN AJAN ANTLIZ-ANALYYSIIN TAI OTAT KUVAN KASVOISTASI. IHOSSAMME NÄKYVÄT OIREET MM. NÄPPYJÄ, TUMMAT SILMIEN ALUSET, RYPPYJÄ, IHOMUUTOKSIA, VÄRIMUUTOKSIA, VELTTOUTTA, ROIKKUVAT LUOMET JNE. 12 ERI MINERAALIA PITÄISI KEHOSSAMME OLLA. TÄNÄ PÄIVÄNÄ JÄLJELLÄ ON MINERAALEJA VAIN 2-4! PITÄÄ OLLA HUOLISSAAN. LÄÄKKEET EIVÄT TUO KEHOOMME, ELINTÄRKEITÄ RAVINTOAINEITA VAAN LUONNONMUKAISET TUOTTEET.

NATRIUM CHLORATUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – NIVELISSÄ, REUMA, AJATUS EI JUOKSE KUNNOLLA, ANEMIA, ALLERGIOITA, HERMOSTUNUT, HIUKSET LÄHTEVÄT PÄÄSTÄ, PERÄPUKAMAT, SILMÄOIREET, ON VÄSYNYT JNE.

NATRIUM PHOSPHORICUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – AKNE, KIILTÄVÄ JA RASVAINEN IHO, MUNUAISKIVIÄ MUODOSTUU, TULEHDUS ALTIS, NÄRÄSTYS, KIHTI, PÄÄNSÄRKY JNE.

SILICEA, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – AAVEKIPUJA, ETURAUHASTULEHDUS, JALKAHIKI, VOIMAKAS JANON TUNNE, KIPUJA NISKASTA PÄÄLAELLE ASTI, IHON KUTINA, LONKKANIVELEN SAIRAUDET, KYLMÄT RAAJAT, ON PELKOTILOJA JNE.

MAGNESIUM PHOSPHORICUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – PUNASTELEE, USEITA AIVASTELU KOHTAUKSIA, KOLESTEROLIN KANSSA ONGELMIA, KRAMPIT, KOLIIKKI, KUUKAUTISKIVUT, MIGREENI, UMMETUS JNE.

KALIUM PHOSPHORICUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – ASTMA, DEPRESSIIVINEN, HUONOMUISTISUUS (DEMENTIA, ALZHEIMER), VAIKEUKSIA KESKITTYÄ, ÄRTYNEISYYS, TULIROKKO JNE.

KALIUM CHLORATUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – AFTAT, ATOOPPINEN IHOTTUMA, KELIAKIA, MYOOMAT, KYSTA, RASVAMAKSA, KASVAIMET, SYDÄNPUSSITULEHDUS, VERITULPPA JNE. ON PUHUTTU, KORONAROKOTTEEN AIHEUTTAVAN VERITULPPAA – KANNATTAA HOITAA VERENKIERTOA, VÄLIKORVAN TULEHDUS JNE.

OLET SAANUT ROKOTUKSEN, NUKUTUSAINETTA, EPIDURAALIA, SYÖNYT LÄÄKKEITÄ – POISTAT KEHOSTASI MYRKKYJÄ, KALIUM CHLORATUMILLA.

FERRUM PHOSPHORICUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – TOIMII ENSIAPUNA KAIKESSA, HUIMAUS, NOIDANNUOLI, NIVELSITEET TARVITSEVAT FERRUMIA, VÄSYMYS, VIRTSANPIDÄTYSONGELMAT, REVÄHDYKSET, YSKÄ JNE.

CALCIUM PHOSPHORICUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – ALLERGIAA, EPILEPSIA, HUONO RYHTI, LAKIAUKILE SULKEUTUU HITAASTI, KIEROSELKÄISYYS, LIIKAVARPAAT, MURTUMAT, LUUPIIKKI KANTAPÄÄSSÄ JNE.

CALCIUM FLUORATUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – HAMMASSÄRKYÄ, HAMPAIDEN PUHKEAMINEN TARVITSEE CALCIUMIA, HALKEILEVAT HUULET, KOHDUNLASKEUMA, KÄNSÄT, NÄÄRÄNNÄPPY, LUUN EPÄMUODOSTUMINEN, LÖYSÄT NIVELSITEET JNE.

NIELEMISVAIKEUDET: NATRIUM SULFURICUM AUTTAA ASIASSA.

SOLUMINERAALEJA SAA TILATTUA KAUTTANI WATSAPP: 0503485272 TAI hoitohuone.misaelle@gmail.com

Solumineraalit – ihmisillä on tarve hakea lääketieteen rinnalle, vaihtoehtoja, koska he haluavat hoitaa syyllisen matkoihinsa, ei turruttaa vain oiretta. Kokonaisvaltainen hoitaminen, luonnontuotteilla – ei tiedetä olevan sivuoireita.

Solumineraaleja on helppo käyttää ja ne vähentävät lääkkeiden sivuoireita. Hoitomenetelmä on ihanteellinen – nimittäin:

  1. KEHON PARANTUMINEN LÄHTEE SOLUISTA
  2. HOITO ON TÄYSIN YKSILÖLLINEN, KÄYTÖSSÄ OVAT NE SOLUT – JOITA KEHOSI TARVITSEE
  3. KUN KEHOA ON HOIDETTU KOKONAISVALTAISESTI – KOHENEE KOKO OLEMUS, KASVOISTA KATOAA TUNNUSMERKIT. ”KEHON SAIRAUS, ON YHTÄ SOLUN SAIRAUDEN KANSSA” SANOO SOLUTUTKIJA JA PATOLOGI, PROFESSORI RUDOLF VIRCHOW. VÄREILYTEORIAN TIEDOILLA & MITTAUKSILLA, ON VOITU TODETA, SOLUMINERAALIEN VÄRÄHTELYN – n.140 VUOTTA SITTEN DR. SCHÜSSLER YMMÄRSI VÄREILYTEORIAN, JOKA ON PARANTAVAA VÄREILYÄ – TOISET OVAT HYVINKIN AIKAANSA EDELLÄ, KUTEN DR. SCHÜSSLER JA HÄN KIRJOITTI YSTÄVÄLLEEN KIRJEEN, JOSSA LUKI ”Ehkä jonain päivänä voidaan todistaa, että Dr. Schüsslerin solumineraalien väreilyvoimalla on osansa niiden parantavassa vaikutuksessa, niiden kyetessä synnyttämään sisäelinten & solujen kanssa vastakaikua”.

UNETTOMIA ÖITÄ – HENGENAHDISTUSTA – VOIDAAN VOITTAA TERVEYS TAKAISIN. YÖLLISET HERÄÄMISET, VALVOMISET, RYTMIHÄIRIÖITÄ, ÖISET HIKOILUT, VILUNVÄRISTYKSET – SAATAT OLLA KÄYNYT JO TIES MONENKO LÄÄKÄRIN VASTAANOTOLLA, ON SAATETTU TEHDÄ VERIKOKEITA YMS. SINULLA ON SAATETTU TODETA KAIKKIEN OLEVAN KUNNOSSA, MUTTA JOKU LÄÄKE, SINULLE KUITENKIN MÄÄRÄTÄÄN, AINAKIN YLEENSÄ – LÄÄKKEISTÄ SAAKIN USEIN SIVUOIREITA & OIREITA (KUTEN MUISTAT: RUOKKIVAT VAIN VIRUKSIA, RASKASMETALLEJA, LOISIA, BAKTEEREITAPYSYT SAIRAANA JA TAI SAIRASTUT LISÄÄ) JA SIVUOIREET TUOVAT LISÄÄ LÄÄKKEITÄ.

VIRUS – AIHEUTTAA UNETTOMIA ÖITÄ JA RASITTAA MAKSAA, JOS ENERGIAT EIVÄT KEHOSSAMME PÄÄSE VAPAASTI LIIKKUMAAN – MAKAAT VAAKA ASENNOSSA JA OLET TUKEHTUA, VEDÄT HENKEÄ – ÄÄNEN KANSSA. RAVINTOAINEET & LUONTASHOITAJIEN KÄSITTELY, SAATTAA SAADAKIN IHMEITÄ AIKAAN – ALAT ELÄMÄÄN STRESSITÖNTÄ ELÄMÄÄ & TUNNET OLOSI NORMAALIKSI = KUN HOIDETAAN SYYLLISIÄ – OIREET ALKAVAT KADOTA & ALAT ELÄMÄÄN ELÄMÄÄSI HYVINVOIDEN – TERVEYS PÄÄSEE JÄLLEEN LUOKSESI, SE OLI VAIN TÄSSÄ VÄLISSÄ KUORMITETTU LIIKAA MYRKYILLÄ. PUOLISO, ON YLEENSÄ TYYTYVÄINEN & ONNELLINEN – NYT HE VOIVAT JÄLLEEN NUKKUA YHDESSÄ.

KIRJOITA OIREESI – KUORSAAT, UNETTOMUUTTA TMS. – AUTAN SINUA MIELELLÄNI. 0503485272 TAI hoitohuone.misaelle@gmail.com

KEHON HAPPITASO KUN NOSTETAAN – KUORSAAMINEN RAUHOITTAA TAI LOPPUU KOKONAAN. MONET KUORSAAVAT – HAPPITASOT OVAT JO HÄLYTTÄVÄN ALHAALLA! VIERESSÄ NUKKUVAA EI KÄY KATEEKSI JA OSAHAN NUKKUU ERI HUONEISSA.

UNIAPNEASSA – HENGITYS PYSÄHTYY, JOKA VAIKUTTAA KOKO TERVEYDENKUVAAN. HAPETON KEHO TARVITSEE – KOKONAISVALTAISTA APUA – HAPPEA TARVITAAN KOKO KEHOLLE.

KUORSAAT – SUPISTUNEET HENGITYSTIET ESTÄVÄT SINUA HENGITTÄMÄSTÄ LIIKAA, JOKA JOHTAA TAAS UUSILLE ONGELMILLE – SENPÄ VUOKSI KEHOSI YRITTÄÄ NORMALISOIDA SINUA – KUORSAAT KUN HENGITYSTIET OVAT SUPISTUNEET. SUURI HENGITYSMÄÄRÄ ON LAUKAISEVA TEKIJÄ KUORSAAMISELLE.

SOLUT SAAVAT ENERGIAA & HAPPITASO KUN ON YLHÄÄLLÄ – HENGITYS ON NORMAALILLA TASOLLA. ET KUORSAA.

RAKKAUDELLA, TIINA RAJALA – SYYLLISTEN METSÄSTÄJÄ & TERVEYDEN ENKELI – AUTAN SINUA VOIMAAN PAREMMIN JA MAHDOLLISESTI SAAMAAN TERVEYTESI RAITEILLEEN. JOSKUS JUNA RAAHAUTUU SYYSTÄ TAI TOISESTA ULOS KISKOILTA, JOLLOIN SINULLE TULEE OIREITA – AUTAN SINUA – PALAUTTAMAAN JUNAN RAITEILLEEN – JOTTA VOISIT ELÄÄ NORMAALIA ELÄMÄÄ.

NRONI: 0503485272, MINUT TAVOITTAA PARHAITEN TEKSTI/WATSAPP – VIESTILLÄ.

Happitason nostolla – saatat päästä eroon kuorsaamisesta.

Happitason nostolla – saatat päästä eroon myös, uniapneasta sekä muistakin oireistasi.

Vuosien saatossa – meistä on tullut kuorsaajia, ravinnottomia ihmisiä. On valmisruokia, jotka ovat ravinnottomia ja joiden lisäaineiden määrä, on pitkä kuin nälkävuosi.Kehomme tukehtuu lisäaineisiin ja myrkytettyihin ruokiin. Meidän ruokia myrkytetään – pelloille levitetään kasvinsuojelumyrkkyjä, homeenestomyrkkyjä, hyönteismyrkkyjä jne. Sitten meidän ruoat käsitellään liiaksi ja ravinnot katoavat, eikä siinä vielä kaikki – ruokamme lilluteaan muovilaatioissa, valmismarinadissa, tölkeissä, suojakaasussa. Kaikki nuo sotkevat kehomme happipitoisuutta ja terveyttämme. Pelkästään tonnikalatölkin ostaminen – aiheuttaa masennusta, sillä se lisää elohopean määrää aivoissa. Käytä aina ASTAKSANTIINIA, kun syöt kalaruokia – kaloista kun saat elohopeaa ja ongelmia aivoille, joita ovat mm. – muistin heikkeneminen, vaikeuksia keskittyä, ärtyneisyyttä, raivokohtauksia, väsymystä, ahdistusta, aivosumua, vaikeuksia selviytyä normaalista arjesta.

Meillä on ollut historian aikana ihmisiä – jotka ovat eläneet terveinä, pitkän ja hyvän elämän. Monien vuosien ajan – hyvinvointivaltiossamme on enemmän sairaita kuin terveitä ihmisiä ja mitä enemmän meitä rokotetaan, sen enemmän on sairaita ja sen vähemmän meidän kehossamme on happea ja sen enemmän meillä on ongelmia. Uniapneasta on tulossa kansanvitsaus, siinä missä kuorsaamisestakin, syövästä sekä erinäisistä sairauksista, kiitos rokotteiden, lääkkeiden, valmisruokien, lisäaineiden, eläinperästen lisäravinteiden.

RASVA & SOKERI = YHDISTELMÄ, KADOTTAA TERVEYTESI JA HOIKAN UUMAN, AIHEUTTAA HAPEN PUUTETTA, NOSTAA INSULIINITASOA LIIKAA JA SAAT DIAGNOOSIN: DIABETES. Diabeetikko voi käyttää sokeria, mutta tuo yhdistelmä on huono. Jostain syystä Aspartaamia – joka on hermomyrkkyä, suositaan Diabetestä sairastaville sekä tavallisille pulliaisille – Aspartaamia ei saisi käyttää kukaan, koskaan.

Otitko rokotuksen? Otitko useita? Mitä enemmän kehoomme tungetaan rokotuksia – sen enemmän kehossamme on ongelmia! Otit rokotuksen ja sait syövän? Otit rokotuksen ja sait diagnoosin osteoporoosi, fibromyalgia, ms-tauti, kilpirauhasen vajaa/liikatoiminta, uniapnea, adhd, add, asbergerin oireyhtymä, masennus, dementia, alzheimer … Nimiä on roppakaupalla, lääketiede ei ymmärrä syyllisiä ja he määräävät oireille vain lääkkeitä. Saatat syödä täysin vääriä lääkkeitä, antibioottia, huumeita ja olet saattanut saada diagnoosin – parantumaton sairaus! Lääkkeet harvoin parantavat – etenkin jos sinussa on virus ja raskasmetalleja.

Voihan, tietämättömyydellä on korkea hinta. Saatat syödä lääkkeitä, joita sinun ei pitäisi! Saatat elää harhaluulossa, että sinulla on parantumaton sairaus, vaikka sairaudessasi on kysymys vain, hapettomasta kehosta, jossa vallanpitäjiä ovat raskasmetallit & virukset! Lääketiede ei halua edes nähdä, että olet sairastunut rokotuksen jälkeen. Rokotteet eivät sisällä Luomu spirulinaa Hawaijilta, eikä sisällä D-vitamiinia, eikä ternimaitoa eikä mitään meille hyvää. Siitä huolimatta – kehuvat että on vaaraton.

Otit rokotuksen – virukset & raskasmetallit pääsevät sisääsi kuin Troijan hevonen!

Otit rokotuksen:

1. Virukset leviävät sisäelimiin ja aiheuttavat erinäisiä sairauksia, lisääntyvät, jos suolistosi ei toimi. Jos sinulla on kehossasi liikaa ammoniakkia, kehossasi ei ole mahahappoja riittävästi ruokien pilkkomiseen ja ruoka alkaa mätänemään. Sinulla oireilevat sisäelimet, nivelet, hermosto, luusto, silmät, sisäelimesi surkastuvat, nukut huonosti, olet väsynyt jne.

Jos otit rokotuksen ja olet raskaana – PUHDISTAMALLA KEHOSI, PELASTAT LAPSESI. Virukset pääsevät istukan läpi ja tunkeutuvat vauvaan, vauva sairastelee erinäisillä oireilla jo pienestä pitäen – raskasmetallien & virusten vuoksi.

2. Elohopeaa joka aiheuttaa NEUROLOGISIA ongelmia. Saatat saada diagnoosin, adhd, add, asbergerin oireyhtymä, masennus, aivokalvontulehdus, aivokasvain, kaksisuuntainen mielialahäiriö, epilepsia, dementia, alzheimer jne. aivoihin liittyviä asioita. Lisää nimiä tulee tulevaisuudessa ja lääkkeitä sekä rokotuksia, jotka pitävät sairaat sairaina. Adhd, on mahdollista parantua. Asbergerin oireyhtymä, on mahdollista parantua. Masennus, on mahdollista parantua. Dementia ja alzheimer, on mahdollista parantua. Kaikesta on mahdollista parantua – pitää vain ajaa elohopeat ulos!

3. Alumiinia, joka aiheuttaa SYÖPÄÄ. Kun otit rokotuksen, päästit alumiinit sisälle, sitten vain aika tekee tehtävänsä – saatat saada syövän. Syöpä on krooninen sairaus – jota on täysin mahdollista hoiaa. Vahvalla immuunipuolustuksella vahvistettu kehosi kestää sairauden ja kun hoidat kehoasi luonnonmukaisesti – saattakin selvitä säikähdyksellä. Syöpää torjuvia tuotteita suosimalla, saatat selvitä niin, ettei koskaan pääsisi syöpä sinuun. Ajamalla ulos kehostasi alumiinin, luonnonmukaisesti – selviää yleensä voittajana. Syövästä on mahdollista parantua – pitää vain ajaa alumiinit ulos.

Rokotteet sisältävät VIRUKSIA, jotka aiheuttavat ison joukon, erinäisiä OIREITA, joita ovat mm. vapina, kivut, säryt, kolotukset, unettomuutta, huimausta, sekavuutta, ahdistusta, väsymystä, tinnitusta, kuumotusta, kutinaa, ihon värimuutoksia, turvotusta, sisäelinten kutistumista/laajentumista. Allergiaa – joka johtuu maksan häiriöstä. Maksa on se, joka ottaa vastaan kaiken! Kun syöt, juot, ajattelet negatiivisesti, stressaat – maksa prosessoi: ottaa vastaan & puhdistaa. Rokoteaineet ovat yleensä ihan liikaa maksalle ja saat allergisia oireita. Voit olla allerginen yhdelle tai useammalle tuotteelle. Saat intahistamiinia tms. LÄÄKKEET vain RASITTAVAT maksaa, entisestään ja olet allerginen koko elämäsi ajan – paitsi, jos alatkin syödä ANTIOKSIDANTTEJA, jotka työstävät sairaat terveiksi. Jätä ruokavaliosta pois mm. maito, jogurtit, hiiva, vehnä sekä rahka.

Olet saattanut saada diagnoosin, vuotavan suolen oireyhtymä. Virushan se siellä – on vienyt vatsahapposi! Älä ihan kokonaisuudessasi usko nimiin, mitä saat – ne ovat nimiä, itse syyllinen on: elohopea, alumiini tai virus – ne hyökkäävät lääkkeiden, ruoan tai stressaavan kehosi kimppuun. Saat oireita – jos menet lääkäriin saat jotain lääkkeitä ja pysyt yleensä sairaana lopun elämääsi. Koska, lääkkeet vain ruokkivat viruksia & raskasmetalleja. Kun olet syönyt lääkkeitä, saatat saada syövän – koska lääkkeissä on alumiinia. Rokotuksessa on alumiinia, ruokatuotteissa on alumiinia, tuotteet ovat suojakaasussa, saatamme hengittää syöpää aiheuttavia tuotteita.

TARINANI, kasvattiäitini söi lääkkeitä. Olin pikkutyttö silloin, 6- tai 7-vuoden iässä, kun sanoin hänelle, Kuolet noihin lääkkeisiin, etkö voisi käyttää mieluummin, luonnossa olevia tuotteita, kuten nokkosia ja omenoita. Meillä oli omenapuita ja nokkosia kasvoi ojanpientareella. Hän tekikin aina välillä, nokoosteetä ja joi yrttiteetä. Tästä sanomisestani kului, n. parikymmenta vuotta – kun ärhäkkä syöpä vei mennessään. Erikoislääkäri sanoi, koko keho on ihan täynnä synteettisiä aineita – ei ole enää mitään omaa.

SAMANKALTAISUUS PARANTAA – SAMANKALTAISUUDEN. Tuotteet, jotka eivät sovi meille – vievät terveytemme ja pitävät vain sairaana. Suosimalla luonnonmukaisia tuotteita, Jumalan luomasta puutarhasta – selätät oireet ja itse syyllinen katoaa.

PAHINTA MITÄ VOIMME ITSELLEMME TEHDÄ, LÄÄKKEIDEN JA ROKOTTEIDEN LISÄKSI OVAT: valmismarinadi, säilykkeet, savustetut & grillatut ruoat, einekset, punainen liha, alkoholi, tupakka, alumiinifoliossa olevat ruoat, alumiinifolioon käärityt ruoat, alumiinifolion alla muhivat ruoat, rypsiöljy, soija, antibiootti, natriumglutamaatti, aspartaami jne.

Lääkkeissä on alumiinia – suomen suositummassa närästyslääkkeessäkin. Poistat närästystä ja saatat saada sivuoireena – seuraavan murheen. Närästys pitäisi hoitaa aina, luonnonmukaisilla tuotteilla – närästyslääkkeet, eivät hoida syyllistä, kuten luonnonmukaiset tuotteet tekevät ja lisäksi lääkkeet vaurioittavat suolistoa ja poistavat suolistonukat. Kun syöt, pureskelet ruokaa, ruoka poukkoilee vatsaan, jossa suolistonukat lajittelevat ja toimivat erottelijoina – jos nukkaa ei ole, meillä on iso ongelma, sillä silloin, ruoka vain holahtaa vatsaan. Mahappoja tarvitaan, ruokien pilkkomiseen, mitä enemmän tulee ruokaa ja mitä vähemmän niitä on pureskellut – sen enemmän on vatsassa oireita. Entsyymit – Regulaatti on entsyymijuotavaa ja jos sinulla on vatsan kanssa ongelmia sekä terveyden, tällä tuotteella on parannettu mm. ruusu, koirani on syönyt kaksi kertaa myrkkyä, olen saanut tällä tuotteella pidettyä hänet hengissä! Eli, entsyymivalmistetta jotta ruokaa hajoaa. Jos käy niin, että mahahappoja on liian vähän – tiedossa on ongelmia! Ruoka-aineet eivät voi pilkkoutua, sinä olet stressaantunut, on huolia – Tuotteet jäävät mätänemään kehoosi, jotka ovat raskasmetallien & virusten ruokaa. Ammoniakki valtaa kehoasi! Laitat naamaasi maskin – hukutat aivosi ja koko kehon, ammoniakille! Aivot eivät saa happea! Mätänee, koko keho, kokonaisvaltaisesti! Sinulla on turvotusta, piereskelet, vatsakipuja, näppyjä naamassa, olet turvoksissa, laihdut silmissä, kilot eivä katoa jne. Haitalliset hapot, ovat vallanneet elimistösi ja vaikka kuinka laihdutat – et laihdu. Haitalliset hapot nousevat ruokatorveen ja saat polttoja – oireita ja niihin diagnoosin – refluksitauti. Ammoniakki – pystyy läpäisemään levitessään, ihan kaiken – vuotavan suolen oireyhtymä: Ammoniakki on syyllinen. Kun adrenaliinia tulee vain vähän, suolistossa alkaa tapahtua murheita! Jos stressaat (onneksemme meillä on luontaishoitajia, jotka osaavat rentouttaa stressaantuneita, ahdistuksia, pelkotiloja, negatiivisia tunteita – teen VYÖHYKETERAPIAA, autan stressaantuneita, traumoissa rypeviä, negatiivisesti ajattelevia, surun & murheen runtelemia, saamaan itsensä hyvinvoiviksi ja ymmärtämään oireiden syyllisiä 🙂 ) sinulla on todennäköisesti isojakin ongelmia kehossasi, sillä vatsahapot yleensä katoavat suolistosta – alat myös kuorsaamaan. Vatsahapot eivät voi sietää lääkkeitä, antibioottia, amfetamiinia, eineksiä, rypsiöljyssä pyöriteltyjä ranskalaisia jne. – pidät vain oireita yllä.

VAHVISTETAAN vatsahappoja, sillä ruoansulatus jos mikä, on maailman tärkeintä – terveyden hoidossamme:

1. Aamulla tyhjään vatsaan, pitää juoda sellerimehua, puoli litraa on hyvä määrä – se antaa buustia koko suolistolle! Pese sellerit, mehusta esim. sauvasekoitimella ja nauti heti – hapettuessaan, selleristä teho heikkenee. SELLERI ON SUPERTUOTE – joka sisältää mm. hivenaita & ravintoaineita – jotka helpottavat päivän aikana syötyjen sapuskojen imeytymistä & sulamista sekä helpottavat kaikkia vatsavaivoja. Sinulla oli, vuotava suoli ravinteiden jälkeen, sinulla ei pitäisi olla vuotavaa suolta. Itse suoli ei mitään vuoda – se nimi, jonka olet oireiseesi saanut – on vain muisto, jos olet toiminut oikein.

2. Korianteria, laita vesikannuun haluamasi määrä ja juot, korianteriveden, päivän aikana. Puhdistaa kehoa myrkyistä.

3. Valkosipulia & (tomaattia). Tomaattia jos halajat kyytipojaksi. Kun olimme perheeni kanssa, useita vuosia sitten – viruksen kourissa, tein reseptin: 8 tomaattia & 2 valkosipuinkynttä = tehosekoittimeen, kun koko komeus oli sileää, kaadoin kasariin. Annoin pulahtaa pari kertaa ja kaadoin mukiin = sopii mm. virusten, raskasmetallien, loisten, huonojen bakteerien häätöön. Parannuttiin viruksen kourista ihan hetkessä.

4. Persiljaa, voit syödä sellaisenaan tai laittaa kuten minä, sopan joukkoon sekä vesikannuun ja juoda päivän aikana, persiljavettä. Puhdistaa kehoa myrkyistä.

5. L-glutamiinia (jauhona). veden joukossa tämäkin ja poistaa kehostamme myrkkyjä.

6. Spirulina (Hawaijin), puhdistaa tehokkaasti koko kehoa. Monella alkaa vatsa pienentyä, kun raskasmetallit ja virukset saavat kyytiä, ammoniakin määrä vähenee ja terveys kun alkaa levittymään kehoosi pikkuhiljaan, alat voida aina vain paremmin ja paremmin. Minä – sain spirulinan & porkkanoiden avulla – kaksitehosilmälasit pois silmiltäni. Kokeile, jos sinuakin kiinnostaa – hyvä näkö, eivätkä silmäsi särje.

7. Timjami. Vesikannuun vettä ja timjamia joukkoon maun mukaan. Poistaa viruksia & raskasmetalleja tehokkaasti. Läpäisee aivoesteitä – auttaa myös neurologisissa ongelmissa.

Kun olin ala-asteella, opettaja puhui suolistonukasta ja siitä, kuinka vaarallista on, jos suolistonukkaa ei ole – kaikki holahtaa vatsaan – aiheuttaa isoja ongelmia. Suolinukat suojelevat vatsaamme sekä terveyttämmemiljardeilla hyvillä bakteereilla! Ei ole suolinukkaa, ei ole suojaajia! Stressi, lääkkeet – epäsopiva ruoka, liiallinen adrenaliini – vaurioittavat suolistonukkaa. Nyt me eletään siinä kohdassa, josta opettaja puhui. Lääkärit eivät ilmeisesti enään tiedä, suolistonukasta – koska, niistä ei ainakaan puhuta. Puhutaan vain nimistä – oireista ja lääkkeistä. Syyllisistä ei ole tietoa. Suolistonukkaa saat pidettyä, hyvällä ruokavaliolla, joita ovat mm. edellämainitut tuotteet sekä luomu banaani, omena, taateli, salaatit, piparminttu.

VÄLTÄ NÄITÄ TUOTTEITA: rypsiöljy, kananmunat, maitotuotteet, sokeriset jogurtit, aspartaami, maissi, soija, natriumglutamaatti (tätä on mausteissa ja lähes kaikissa valmisruuissa. Kun olen kosketuksissa tämän kanssa – takaraivo ja niska on ihan täynnä näppylöitä jotka kutiavat! Saan itseni kuntoon Regulaatilla. Voitelen Regulaattia iholle ja purskuttelen hetken aikaa suussa – imeytyy limakalvolta ja alkaa koko keho voida hyvin!), vältettäviä ovat myös: kala joka on viljelty – sisältävät loisia, antibioottia, kemikaaleja – vapaana uiva kala on vielä syöntikelpoista, MUTTA, mitä enemmän muovia, useita myrkkyjä, lääkejäämiä vesistössämme on, sen vähemmän voimme kaloja, metsäneläimiä, lintuja, kasviksia syödä – sairastumatta. Omalla toiminnoillamme vaikutamme – puhtaaseen maapalloomme. Viljat -aiheuttavat oireita ja pitkittävät sairauksista toipumista, erilaiset aromit – sisältää keinotekoisia aromeja/ sisältää luontaisia aromeja – hirveitä myrkkyjä suolistolle, verenkierrolle, aivoille, hermostolle, tuote, jossa on aspartaamia – saattaa aiheuttaa mm. aivoissa verenkiertohäiriöitä ja saatat saada jonkun kohtauksen. Sitruunahappo – vältä myös sitä, heraproteiini – tästä on puhuttu jo pitkään, epäterveellisyytensä vuoksi – jos sinulla on tulehduksia, olet vain altistunut maitotuotteelle, joilla ei ole parantavia ominaisuuksia, Ravintolisät – eläinperäiset tuotteet aiheuttavat kehollemme hallaa ja ruokkivat viruksia & raskasmetalleja – syöpä taasen kiittää ja kumartaa. Esim. Kilpirauhaslääke on eläinperäinen ja eläinperäiset lääkketkin ovat vain tuotteita, jotka aiheuttavat erinäisiä oireita ja ruokkivat vain raskasmetalleja ja viruksia – happamoittavat kehoa. Kalaöljy (sisältää elohopeaa ja jos urheilet, alat jäämään ennätyksistäsi, veto on poissa, jos olet koululainen, työssä käyvä – et jaksa keskittyä, voisit nukkua lähes koko päivän, kuljet aivosumussa, elimistä tehdyt lääkkeet ja vitamiinit, rauhasista tehdyt – nuo vievät vain terveytesi sekä L-karnitiini, samoin vie terveytesi.

Rauta – paljon on alettu puhumaan raudan saannista – ole tarkkana, sillä rauta ruokkii viruksia. Jos on raudasta puutetta: VÄLTÄ RAVINTOLISÄÄ – SUOSI: kurpitsaa, pinaattia, ohranorakasta, parsaa. Kun olimme Puolassa, katsomassa Speedwayta – ihmiset söivät siellä kurpitsansiemeniäWAU, siinä samalla hoitivat raudansaannin kohdilleen. Jos tekee mieli herkkuja – hedelmämarjasmoothiet ovat todella hyviä esim. papaijaa, mangoa, pinaattia, mustikkaa, hedelmiä, puhdistettua vettä. Voit myös testata: Luomu Banaania, vadelmaa, tyrniä, viherjauhetta, hedelmiä, marjoja, parsaa, puhdistettua vettä. Luovuus saa olla rajatonta – anna makunystyröiden nauttia erilaisista sekoituksista. Jumalan luoma puutarha on täynnä ihanuuksia – jotka sopivat sairauksien ennaltaehkäisyyn ja sairauksista parantumiseen.

VEDENPUHDISTIN – SAAT MINULTA TILATTUA: hoitohuone.misaelle@gmail.com VEDENPUHDISTIN ON SUPERMAHTAVA – sillä se puhdistaa kehoasi, joka on hapan. Vedenpuhdistin puhdistaa ja emäksisöi kehoasi. Hapan keho kun oireilee mm. vatsakipuja, pieriskelee, vatsa on turvoksissa, olet väsynyt, sinulla on sairauksia – sillä happamassa kehossa viihtyvät mm. virukset, alumiini, elohopea, loiset, huonot bakteerit. ihossa on näppyjä, iho on elottoman näköinen, raajasi ovat kipeät, arkuutta ihossa, nukut huonosti, sinulla on kolotuksia, särkyjä, etova olo, huimausta, tinnitusta, ammoniakkia suolistossa ja verenkierrosaa – ammoniakit ruokkivat viruksia, raskasmetalleja, loisia – sinä et laihdu vaikka yrität, sinulla on koviakin vatsakipuja., nivelet särkevät, uni on rauhatonta, kylmät kädet ja jalat.

Patruunan ylin osa, ottaa talteen orgaaniset aineet. Vesijohtovedessä saattaa olla 80 erilaista KEMIKAALIA!

Antibiootit, lääkejäämät, kemikaalit, muovit (jotka muuttavat hormoneitamme, e-pillerit) jäävät patruunaan.

Raskasmetallit, joita ovat mm. alumiini, kloori – jäävät patruunaan.

Mikromuovi on iso ongelma kuten lääkejäämätkin – jäävät nekin patruunaan.

SINÄ SAAT PUHDASTA VETTÄ – KUIN LÄHDEVETTÄ. IHANAN MAKUISTA, JOTA SAAVAT MYÖS ASIAKKAANI – TERVEYDENHOIDOSSA ON TÄRKEÄÄ, JUODA – PUHDASTA VETTÄ PÄIVITTÄIN.

VEDENPUHDISTIN – FIKSUJEN VALINTA.

Antibiootit – vaurioittavat hermoja, avaavat tien erinäisille oireille & sairauksille. Kuurin jälkeen, me luontaishoitajat, autamme niitä, jotka osaavat luoksemme hakeutua, voimaan paremmin. Myrkyt ulos ja hyvää sisään – lähtee jo vedenpuhdistimesta, koska kemikaalit, lääkejäämät, muovit vain lisäävät – erinäisiä oireita.

Elohopea sitä on kaikkialla ja jokainen, jolla on NEUROLOGISIA ongelmia, ovat altistuneet elohopealle, liikaa! Syöpä saa ravintoa elohopeasta, samoten virukset ja bakteerit. Jos sinulla on tulehduksia, kihelmöintiä, särkyjä jne. neurologisia ongelmia – olet vain altistunut elohopealla liikaa. Elohopeasta pääsee eroon vain luonnonmukaisilla tuotteilla – PUHDISTETAAN AIVOT ELOHOPEASTA.

Nyt kun olemme avanneet kehoamme rasittavia rokotuksia, ruoka-aineita, kraanaveden saastuneisuutta, altistuneet säteilylle, amalgaamipaikat – ymmärrämme miksi tulee kuorsattuahapettomuudella on syyllisiä ja oireensa.

KEHO PITÄÄ SAADA PUHTAAKSI, SINNE PITÄÄ SAADA HAPPEA – HAPEN PUUTE AIHEUTTAA KUORSAUSTA SEKÄ MYÖS UNIAPNEAA SEKÄ LUKUISIA OIREITA JA SAIRAUKSIA – JOITA KEHOSSAMME ON. HISTORISTA LÖYTYY IHMISIÄ, JOTKA POLTTIVAT TUPAKKAA – HE EIVÄT SAIRASTUNEET SYÖPÄÄN – HEIDÄN RUOKAVALIONSA SISÄLSIVÄT ANTIOKSIDANTTEJA SEKÄ HAPENPITOISUUTENSA OLIVAT KORKET – HE ELIVÄT TERVEINÄ, EIVÄTKÄ SAIRASTUNEET SYÖPÄÄN.

KUORSAAT? HAPPITASO ON LIIAN ALHAALLA

UNIAPNEA? HAPPITASO ON LIIAN ALHAALLA

ONKO SINULLA SYÖPÄ? KEHOSI HAPPITASO ON LIIAN ALHAINEN.

OLETKO USEIN KIPEÄ? HAPPITASOSI ON ALHAALLA

SYÖTKÖ LÄÄKKEITÄ? VIRUKET & RASKASMETALLIT VALTAAVAT KEHOASI, OMAT, ELINTÄRKEÄT SOLUT JÄÄVÄT JALKOIHIN – KEHOSI HAPPAMOITUU, HAPENPUUTE ALKAA VALLATA KEHOASI – KEHOSSASI SAATTAA OLLA JO PALJONKIN ERINÄISIÄ OIREITA.

RAVINTOLISÄT – VÄLTÄ KAIKKI ELÄINPERÄISET

HALUATKO PÄÄSTÄ EROON KUORSAAMISESTA?

HALUATKO PÄÄSTÄ EROON UNIAPNEASTA?

KIRJOITA MINULLE: hoitohuone.misaelle@gmail.com

1. OIREESI

2. KIRJOITAN SINULLE OHJEET.

3. HINTA 52€

4. KUN HALUAT TIETÄÄ SOLUJESI TILANTEEN – VARAAT VAIN AJAN ANTLIZ-ANALYYSIIN TAI OTAT KUVAN KASVOISTASI. IHOSSAMME NÄKYVÄT OIREET MM. NÄPPYJÄ, TUMMAT SILMIEN ALUSET, RYPPYJÄ, IHOMUUTOKSIA, VÄRIMUUTOKSIA, VELTTOUTTA, ROIKKUVAT LUOMET JNE. 12 ERI MINERAALIA PITÄISI KEHOSSAMME OLLA. TÄNÄ PÄIVÄNÄ JÄLJELLÄ ON MINERAALEJA VAIN 2-4! PITÄÄ OLLA HUOLISSAAN. LÄÄKKEET EIVÄT TUO KEHOOMME, ELINTÄRKEITÄ RAVINTOAINEITA VAAN LUONNONMUKAISET TUOTTEET.

NATRIUM CHLORATUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – NIVELISSÄ, REUMA, AJATUS EI JUOKSE KUNNOLLA, ANEMIA, ALLERGIOITA, HERMOSTUNUT, HIUKSET LÄHTEVÄT PÄÄSTÄ, PERÄPUKAMAT, SILMÄOIREET, ON VÄSYNYT JNE.

NATRIUM PHOSPHORICUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – AKNE, KIILTÄVÄ JA RASVAINEN IHO, MUNUAISKIVIÄ MUODOSTUU, TULEHDUS ALTIS, NÄRÄSTYS, KIHTI, PÄÄNSÄRKY JNE.

SILICEA, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – AAVEKIPUJA, ETURAUHASTULEHDUS, JALKAHIKI, VOIMAKAS JANON TUNNE, KIPUJA NISKASTA PÄÄLAELLE ASTI, IHON KUTINA, LONKKANIVELEN SAIRAUDET, KYLMÄT RAAJAT, ON PELKOTILOJA JNE.

MAGNESIUM PHOSPHORICUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – PUNASTELEE, USEITA AIVASTELU KOHTAUKSIA, KOLESTEROLIN KANSSA ONGELMIA, KRAMPIT, KOLIIKKI, KUUKAUTISKIVUT, MIGREENI, UMMETUS JNE.

KALIUM PHOSPHORICUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – ASTMA, DEPRESSIIVINEN, HUONOMUISTISUUS (DEMENTIA, ALZHEIMER), VAIKEUKSIA KESKITTYÄ, ÄRTYNEISYYS, TULIROKKO JNE.

KALIUM CHLORATUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – AFTAT, ATOOPPINEN IHOTTUMA, KELIAKIA, MYOOMAT, KYSTA, RASVAMAKSA, KASVAIMET, SYDÄNPUSSITULEHDUS, VERITULPPA JNE. ON PUHUTTU, KORONAROKOTTEEN AIHEUTTAVAN VERITULPPAA – KANNATTAA HOITAA VERENKIERTOA, VÄLIKORVAN TULEHDUS JNE.

OLET SAANUT ROKOTUKSEN, NUKUTUSAINETTA, EPIDURAALIA, SYÖNYT LÄÄKKEITÄ – POISTAT KEHOSTASI MYRKKYJÄ, KALIUM CHLORATUMILLA.

FERRUM PHOSPHORICUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – TOIMII ENSIAPUNA KAIKESSA, HUIMAUS, NOIDANNUOLI, NIVELSITEET TARVITSEVAT FERRUMIA, VÄSYMYS, VIRTSANPIDÄTYSONGELMAT, REVÄHDYKSET, YSKÄ JNE.

CALCIUM PHOSPHORICUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – ALLERGIAA, EPILEPSIA, HUONO RYHTI, LAKIAUKILE SULKEUTUU HITAASTI, KIEROSELKÄISYYS, LIIKAVARPAAT, MURTUMAT, LUUPIIKKI KANTAPÄÄSSÄ JNE.

CALCIUM FLUORATUM, PUUTE TUNTUU KEHOSSA – HAMMASSÄRKYÄ, HAMPAIDEN PUHKEAMINEN TARVITSEE CALCIUMIA, HALKEILEVAT HUULET, KOHDUNLASKEUMA, KÄNSÄT, NÄÄRÄNNÄPPY, LUUN EPÄMUODOSTUMINEN, LÖYSÄT NIVELSITEET JNE.

NIELEMISVAIKEUDET: NATRIUM SULFURICUM AUTTAA ASIASSA.

SOLUMINERAALEJA SAA TILATTUA KAUTTANI WATSAPP: 0503485272 TAI hoitohuone.misaelle@gmail.com

Solumineraalit – ihmisillä on tarve hakea lääketieteen rinnalle, vaihtoehtoja, koska he haluavat hoitaa syyllisen matkoihinsa, ei turruttaa vain oiretta. Kokonaisvaltainen hoitaminen, luonnontuotteilla – ei tiedetä olevan sivuoireita.

Solumineraaleja on helppo käyttää ja ne vähentävät lääkkeiden sivuoireita. Hoitomenetelmä on ihanteellinen – nimittäin:

  1. KEHON PARANTUMINEN LÄHTEE SOLUISTA
  2. HOITO ON TÄYSIN YKSILÖLLINEN, KÄYTÖSSÄ OVAT NE SOLUT – JOITA KEHOSI TARVITSEE
  3. KUN KEHOA ON HOIDETTU KOKONAISVALTAISESTI – KOHENEE KOKO OLEMUS, KASVOISTA KATOAA TUNNUSMERKIT. ”KEHON SAIRAUS, ON YHTÄ SOLUN SAIRAUDEN KANSSA” SANOO SOLUTUTKIJA JA PATOLOGI, PROFESSORI RUDOLF VIRCHOW. VÄREILYTEORIAN TIEDOILLA & MITTAUKSILLA, ON VOITU TODETA, SOLUMINERAALIEN VÄRÄHTELYN – n.140 VUOTTA SITTEN DR. SCHÜSSLER YMMÄRSI VÄREILYTEORIAN, JOKA ON PARANTAVAA VÄREILYÄ – TOISET OVAT HYVINKIN AIKAANSA EDELLÄ, KUTEN DR. SCHÜSSLER JA HÄN KIRJOITTI YSTÄVÄLLEEN KIRJEEN, JOSSA LUKI ”Ehkä jonain päivänä voidaan todistaa, että Dr. Schüsslerin solumineraalien väreilyvoimalla on osansa niiden parantavassa vaikutuksessa, niiden kyetessä synnyttämään sisäelinten & solujen kanssa vastakaikua”.

UNETTOMIA ÖITÄ – HENGENAHDISTUSTA – VOIDAAN VOITTAA TERVEYS TAKAISIN. YÖLLISET HERÄÄMISET, VALVOMISET, RYTMIHÄIRIÖITÄ, ÖISET HIKOILUT, VILUNVÄRISTYKSET – SAATAT OLLA KÄYNYT JO TIES MONENKO LÄÄKÄRIN VASTAANOTOLLA, ON SAATETTU TEHDÄ VERIKOKEITA YMS. SINULLA ON SAATETTU TODETA KAIKKIEN OLEVAN KUNNOSSA, MUTTA JOKU LÄÄKE, SINULLE KUITENKIN MÄÄRÄTÄÄN, AINAKIN YLEENSÄ – LÄÄKKEISTÄ SAAKIN USEIN SIVUOIREITA & OIREITA (KUTEN MUISTAT: RUOKKIVAT VAIN VIRUKSIA, RASKASMETALLEJA, LOISIA, BAKTEEREITAPYSYT SAIRAANA JA TAI SAIRASTUT LISÄÄ) JA SIVUOIREET TUOVAT LISÄÄ LÄÄKKEITÄ.

VIRUS – AIHEUTTAA UNETTOMIA ÖITÄ JA RASITTAA MAKSAA, JOS ENERGIAT EIVÄT KEHOSSAMME PÄÄSE VAPAASTI LIIKKUMAAN – MAKAAT VAAKA ASENNOSSA JA OLET TUKEHTUA, VEDÄT HENKEÄ – ÄÄNEN KANSSA. RAVINTOAINEET & LUONTASHOITAJIEN KÄSITTELY, SAATTAA SAADAKIN IHMEITÄ AIKAAN – ALAT ELÄMÄÄN STRESSITÖNTÄ ELÄMÄÄ & TUNNET OLOSI NORMAALIKSI = KUN HOIDETAAN SYYLLISIÄ – OIREET ALKAVAT KADOTA & ALAT ELÄMÄÄN ELÄMÄÄSI HYVINVOIDEN – TERVEYS PÄÄSEE JÄLLEEN LUOKSESI, SE OLI VAIN TÄSSÄ VÄLISSÄ KUORMITETTU LIIKAA MYRKYILLÄ. PUOLISO, ON YLEENSÄ TYYTYVÄINEN & ONNELLINEN – NYT HE VOIVAT JÄLLEEN NUKKUA YHDESSÄ.

KIRJOITA OIREESI – KUORSAAT, UNETTOMUUTTA TMS. – AUTAN SINUA MIELELLÄNI. 0503485272 TAI hoitohuone.misaelle@gmail.com

KEHON HAPPITASO KUN NOSTETAAN – KUORSAAMINEN RAUHOITTAA TAI LOPPUU KOKONAAN. MONET KUORSAAVAT – HAPPITASOT OVAT JO HÄLYTTÄVÄN ALHAALLA! VIERESSÄ NUKKUVAA EI KÄY KATEEKSI JA OSAHAN NUKKUU ERI HUONEISSA.

UNIAPNEASSA – HENGITYS PYSÄHTYY, JOKA VAIKUTTAA KOKO TERVEYDENKUVAAN. HAPETON KEHO TARVITSEE – KOKONAISVALTAISTA APUA – HAPPEA TARVITAAN KOKO KEHOLLE.

KUORSAAT – SUPISTUNEET HENGITYSTIET ESTÄVÄT SINUA HENGITTÄMÄSTÄ LIIKAA, JOKA JOHTAA TAAS UUSILLE ONGELMILLE – SENPÄ VUOKSI KEHOSI YRITTÄÄ NORMALISOIDA SINUA – KUORSAAT KUN HENGITYSTIET OVAT SUPISTUNEET. SUURI HENGITYSMÄÄRÄ ON LAUKAISEVA TEKIJÄ KUORSAAMISELLE.

SOLUT SAAVAT ENERGIAA & HAPPITASO KUN ON YLHÄÄLLÄ – HENGITYS ON NORMAALILLA TASOLLA. ET KUORSAA.

RAKKAUDELLA, TIINA RAJALA – SYYLLISTEN METSÄSTÄJÄ & TERVEYDEN ENKELI – AUTAN SINUA VOIMAAN PAREMMIN JA MAHDOLLISESTI SAAMAAN TERVEYTESI RAITEILLEEN. JOSKUS JUNA RAAHAUTUU SYYSTÄ TAI TOISESTA ULOS KISKOILTA, JOLLOIN SINULLE TULEE OIREITA – AUTAN SINUA – PALAUTTAMAAN JUNAN RAITEILLEEN – JOTTA VOISIT ELÄÄ NORMAALIA ELÄMÄÄ.

NRONI: 0503485272, MINUT TAVOITTAA PARHAITEN TEKSTI/WATSAPP – VIESTILLÄ.